ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.8.2015 | 13:57

Λευχαιμία

Ειμαι 16 χρονων και διαγνώστικα με οξεία λεμφοαστικη λευχαιμία Τωρα ;
8
 
 
 
 
σχόλια
Βλεπω το μήνυμα σου τωρα το 2017 και δεν μπορω να μην ταυτιστώ πιο πολυ.. ενα χρόνο αργότερα από εσένα στην ίδια περίπου ηλικία στα 16.5 διαγνώστηκα και εγω με οξεία μυολογενης λευχαιμία στις 14.07.16 πλεον τωρα ειμαι μια χαρα ελπίζω να εισαι κι εσυ οπως το ξεπέρασε και εγω πριν λίγες μέρες έκλεισα τα 18 μα ενα χρόνο μετα που το ξεπέρασα ακόμη νιωθω πως τελικα ο καρκίνος μπορει να έφυγε αλλα κουβαλάς τις παρενέργειες και τις ουλές του στο σώμα σου Ελπίζω να εισαι καλα...
Ό,τι και να πω σου πούμε φαντάζει λίγο στα μάτια σου μπροστά σε αυτό που έχεις μπροστά σου. Οπλίσου με δύναμη (ψυχική και σωματικη )και κουράγιο και με την στήριξη των δικών σου ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ! Εισαι μικρό παιδί ακόμα, και θα πάνε όλα καλά, ώσπου μια μέρα θα επιτυχεις ο,τι ονειρευεσαι. Ενας συμμαθητής μου στην ίδια ηλικία με σενα διαγνωστηκε με την ίδια ασθένεια και τα κατάφερε, όπως θα τα καταφερεις και εσύ. Σου στελνω όλη μου τη θετική ενέργεια!
Κρατα τους αγαπημενους σου απο κοντα.δεξου την αγαπη τους και πολεμα την λευχαιμια,θα τα καταφερεις,σιγουρα σε καποιες στιγμες θα αισθανθεις πως δεν αξιζει το κοπο,πως καλυτερα να τα παρατατησεις αλλα αυτο ειναι μια φαση,θα την ξεπερνας με ενα χαμογελο και θα πεις στον ευατο σουναι μπορω !
Οτι και να σου πουμε εμεις εδω μεσα δεν αρκει. Ερχεται δυσκολος αγωνας μπροστα σου , καλη τυχη και ευχομαι μεσα απο τη καρδια μου να πανε ολα καλα.
Scroll to top icon