ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.9.2015 | 19:10

τελικά να λες στον άλλο τι αισθάνεσαι?

ρε παιδιά , εδώ και κάποιο διάστημα βλέπω έναν άνθρωπο με τον οποίο δεν έχουμε σχέση, και βρισκόμαστε κυρίως για το σεξουαλικό κομμάτι. Εγώ όμως περνάω πολύ όμορφα μαζί του γιατί συζητάμε κλπ, υπάρχει δηλαδή επικοινωνία και κάθε φορά που θα τον δω δίνει στη ζωή μου νόημα. Οι περισσότεροι της ηλικίας μου (γύρω στα 25 είμαι) μου φαίνονται αδιάφοροι. Σε καμία περίπτωση δε λέω πως εγω είμαι κάτι το ξεχωριστό, αλλά πάντα τους συγκρίνω μαζί του και βγαίνουν μείον. Απλά θέλω να τον βλέπω περισσότερο, να βγαίνουμε και έξω κάποιες φορές. Δε νομίζω πως είναι και τόσο παράλογο. Να του τα έλεγα όλα αυτά? Φοβάμαι πως άμα λες τι αισθάνεσαι σε τέτοιες περιπτώσεις είναι σαν να εκβιάζεις τον άλλο για μία εξίσου θετική ανταπόκριση. Απ'την άλλη κρίμα δεν είναι να τα κρατάμε μέσα μας? Θα θελα να τον κάνω να δει τα πράγματα από τη δική μου πλευρά.
2
 
 
 
 
σχόλια
Παράλογο δεν είναι να αισθάνεσαι ότι θέλεις κάτι παραπάνω και αναμφισβήτητα είμαι υπέρ να του προτείνεις να βγείτε για φαγητό ή ποτό εντελώς χαλαρά στην αρχή ώστε να δεις και πως θα αντιδράσει. Αυτό όμως που δεν σου εγγυάται κανείς είναι να το βλέπει κι εκείνος διαφορετικά. Είστε μεγάλα παιδιά σε μια κοινή συμφωνία, δεν αθετεί κάτι εκείνος ούτε φταίει εάν δεν νιώθει το ίδιο με σένα και πρέπει να καταλάβεις ότι τα συναισθήματα δεν αναπτύσσονται αμφίδρομα πάντοτε. Αρχικά λοιπόν θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις αντιδράσεις συζητώντας για ένα ποτό ή μια έξοδο και εάν το κλίμα είναι θετικό να κινηθείς ανάλογα. Συμφωνώ με το ότι αν δεν δοκιμάσεις και δεν διεκδικήσεις δεν ξέρεις την έκβαση των πραγμάτων. Αν πάλι όμως αντιληφθείς ότι δεν επιθυμεί κάποια αλλαγή στην παρούσα κατάσταση νομίζω το καλύτερο για σένα είναι να απομακρυνθείς όσο ακόμη προλαβαίνεις γιατί θα καταπιέζεις τον εαυτό σου προσποιούμενη κάτι που δεν είναι ακριβώς αυτό που επιθυμείς. Τέλος μην τον εξιδανικεύεις αν δεν ζήσεις όντως μαζί του την καθημερινότητα μιας σχέσης, μπορεί ο άνθρωπος να είναι θαυμάσιος και να ταιριάζετε απίστευτα αλλά μπορεί και λόγω της φύσης της τωρινής σας κατάστασης να του έχεις προσδώσει ιδιότητες που δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Εύχομαι τα καλύτερα !

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon