ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.9.2015 | 23:57

25 ΕΤΩΝ ΓΡΙΑ?

Ειμαι 25 δεν έχω σχέση, είμαι εμφανίσιμη(τραβάω τα βλέμματα) αλλά αυτό παντα με κόμπλαρε γιατί δεν έδινα ποτέ βαρύτητα στην εμφάνιση μόνο στο μυαλό τις σπουδές κοκ. Αποτέλεσμα ακολουθώ με πολύ κόπο μια "πετυχημένη" σε εισαγωγικά ζωή ξέρω θα με κράξετε (το πακέτο που λένε) ως ψωνάρα αλλά λέω την αλήθεια γιατί δεν ήταν πάντα έτσι η ζωή μου στα εφηβικά μου χρόνια μ΄ελεγαν φυτό, γκρέμλιν, σπασικλάκι κανείς δε με ήθελε και είχα κλειστεί στον εαυτό μου έγινα απόμακρη και εσωστρεφής και ξαφνικά μετά τα 17 άλλαξα εντελώς ντύσιμο, πολυ γυμναστική( δεν είχα φίλους και ήταν η διέξοδος μου) και πανεπιστήμιο. Ήμουν από φτωχή οικογένεια και με υποτιμούσαν και ξαφνικά άρχισαν να μου λένε πόσο ωραία είμαι ότι μοιάζω στη τζολιέ και άλλα τέτοια, να με κοιτάνε πολύ έντονα στο δρόμο να κορνάρουν κοκ. Δεν το είχα ξαναζήσει και όλο αυτό με κομπλαρε πάρα πολύ, ντρεπόμουν να κοιτάξω ένοιωθα λες και με κορόιδευαν και ξαφνικα ένα πανέμορφος άντρας ( που παλλαιότερα ουτε που θα με κοίταζε με την εμφάνιση που είχα έρχεται...και τελικά έκανα την πρώτη μου σχέση.) Ένοιωθα όμως ότι δεν του άξιζα και ουσιαστικά τον χωρισα και μετα δεν ήθελα κανέναν. Δεν εμπιστεύομαι κανέναν και όταν με κοιτάζουν πολλοί πχ σ' ένα μαγαζί κοιτάω το πάτωμα. Νομίζουν ότι είμαι σνόμπ αλλά απλά νιώθω άβολα παλλίά δεν μ'έβλεπαν καν τώρα τι άλλαξε; Τι έχω πάθει; Φοβάμαι οτι δε θα βρω κανέναν και θα μείνω μόνη μου.Επειδή ντ΄ρπομαι δε φλερτάρω όταν με φλερτάρουν και αν και είμαι ευγενική νομίζουν ότι τους υποτιμώ και μετά με προσβάλλουν ( συχνό φαινόμενο πχ τις προάλλες δεν ανταπέδοσα σε κάποιον το φλέρτ και γυρνάει και μου λέει πόσο είσαι; 24 και όταν του λέω 25 μου λέει είσαι γρια πια και ναι δεν είμαι δυναμική και ετοιμόλογη για να του απαντήσω ή για να προσβάλλω ποτέ δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν αλλά τελικά στο τέλος τους προσβάλλω από το φόβο μου και γίνομαι αντιπαθής)Πραγματικά μάλλον πια γέρασα ίσως να έχει δικιο και το χειρότερο δεν θα γνωρίσω ποτέ τον έρωτα γιατί δεν ξέρω τι με φοβίζει τόσο. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν ξέρω τι μου συμβαίνει...Δε θέλω να μείνω μόνη αλλά φοβόμουν όποιον με πλησιάζει λόγω της εμφανισής μου στο παρελθόν ένιωθα άδεια... Ειμαι 25 και παρθένα και δεν μπορώ να το πω σε κανέναν όλοι νομίζουν ότι λόγω εμφάνισης θα θα θα κλπ και εγώ απλά δεν ξέρω τι μου γίνεται...δε θα νιώσω την αγάπη τώρα θα με λένε και γρια πάέι...
4
 
 
 
 
σχόλια
Μα γιατί δημιουργείς πρόβληματα στον εαυτό σου εκεί που ουσιαστικά δεν υπάρχουν? Παλαιότερα ήσουν λιγότερο όμορφη και ένιωθες άσχημα. Σήμερα είσαι όμορφη και νιώθεις άσχημα. Ξύπνα. Μεγαλώνεις και αλλάζεις. Δεν είσαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που ήταν φυτό και μεγλώνοντας έγινε όμορφη. Μαγκιά σου. Και εργατική και όμορφη. In their facceessssssssss. Ξεκόλλα και ξεκινά να ζεις στο παρόν με όσα κέρδισες από το παρελθόν. Μπρος.
Πρέπει να μάθεις ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι καλοί,ευγενικοί,γλυκοί επειδή μάλλον έτσι είσαι εσύ..απλά ζηλεύουν την επιτυχία σου,την ομορφιά σου,την καλοσύνη σου...τα ΠΑΝΤΑ. Αν δεν αξίζει να καταστρέψεις την ζωή σου και το μέλλον σου εξαιτίας κάποιων που δεν αξίζουν.Εκτός απ'όλα αυτά που είσαι..πρέπει να γίνεις και δυνατή ώστε να μπορείς να επιβιώσεις σε αυτόν τον κόσμο.Κάνε σωστές παρέες με άτομα που μπορείς να εμπιστευτείς να σε θέλουν γι'αυτό που είσαι.Δυστυχώς οι περισσότεροι κοιτούν πρώτα την εμφάνιση και έτσι κρίνουν κάποιον και όχι από τον χαρακτήρα.Όσον αφορά το άλλο..όταν γνωρίσεις τον κατάλληλο άνθρωπο θα γίνει και αυτό.Και κάτι τελευταίο...επειδή κάποιοι σου έκαναν τη ζωή δύσκολη,υπάρχουν και οι εξαιρέσεις γι'αυτό δίνε ευκαιρίες στους ανθρώπους για να μην μείνεις μόνη σου.Να είσαι αισιόδοξη και πότε μην χάσεις το χαμόγελό σου για κανέναν..εύχομαι να πάνε όλα έτσι όπως τα θες εσύ και να είσαι ευτυχισμένη.
καταρχας χαλαρωσε ουτε η πρωτη εισαι ουτε η τελευταια που κομπλαρει, ξεχνα την εμφανιση, τωρα πια εισαι ομορφη, τι σχεση εχουν τα παλια..πανε περασαν οποιος σε κοροιδεψε τοτε οκ, τωρα σε πλησιαζουν γτ εισαι θελκτικη οχι για να σε κοροιδεψουν!κ αν σε κοροιδεψει κανενας μαλακας, αυτος θ εχει το προβλημα οχι εσυ, θα εισαι χαλαρη στις συναναστροφες σου χωρις να σκεφτεσαι τα παλια κ χωρις να προβλεπεις τα μελλουμενα..φευγει το παρον γρηγορα κ αντι να το ζησεις χαλαρα κ ομορφα το πολυαναλυεις..ολοι οι ανθρωποι εχουν περασει δυσκολα. αν ηταν να κολλαμε εκει η να αποδιδουμε ολους τους φοβους μας στα παιδικα μας τραυματα καλυτερα να παμε ν πνιγουμε..εισαι νεα κ ομορφη χαλαρωσε θα το βρεις τον ερωτα με τοσες ανησυχιες ομως δεν θα τον χαρεις!κ αυτο εχει σημασια να το χαρεις πρωτα εσυ!κ θα πληγωθεις κ θα περασεις καλα κ ολα μες το προγραμμα ειναι!κουλαρε κ μην σε πανικοβαλλει το φλερτ ο καθενας εχει δικο του τροπο κ στυλ κανε οτι σου βγει εκεινη τη στιγμη οπως νιωθεις κ μην κατηγορεις τον εαυτο σ για τιποτα..αυθορμητισμο χρειαζεσαι, δεν εννοω να πιεσεις τον εαυτο σ να εισαι αυθορμητη, εννοω να εισαι οντως αυθορμητη χωρις σκεψεις για το πως ησουν η το τι θελουν κ δεν ξερω τι αλλο..ΧΑΛΑΡΩΣΕ!!
Και μονο που το λες εδω φευγει ενα βαρος απο πανω σου ελπιζω,να πιστεψεις σε εσενα οτι σου αξιζει να εισαι ευτυχισμενη Και να το αποβαλεις αυτο σιγα σιγα, Δεν χρειαζεται να εχεις τον κουκλο αλλα καποιον να σε αγαπησει για τον χαρακτηρα σου.Δωσε ευκαιριες.
Scroll to top icon