ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.9.2015 | 21:26

Σε τι γιατρό πρέπει ν’ απευθυνθώ?

Για κόκκινο αίμα και πόνο στην περιοχή του πρωκτού κατά την αφόδευση, σε τι γιατρό πρέπει ν’ απευθυνθώ?Πριν απαντήσετε πρωκτολόγο, δεν ξέρω κατά πόσο τα δημόσια νοσοκομεία έχουν αυτή την ειδικότητα.Αν ξέρετε κάποιο πάντως που να έχει παρακαλώ ενημερώστε με.Είμαι straight και παρακαλώ όχι τρολιές, είναι σοβαρό ζήτημα υγείας.
5
 
 
 
 
σχόλια
^^Βγάλτε και εσείς αίμα από τον πρωκτό και θα σας δω, γατάκια!Μήπως είσαι δυσκοίλιος; Και εμένα μου συμβαίνει να βγάζω αίμα και να πονάω, λόγω αιμορροΐδων. Ψηλάφισε την περιοχή του πρωκτού, αν πιάσεις κάτι να προεξέχει σαν γρομπαλάκι ίσως είναι αιμορροΐδες! Το πιο συνηθισμένο. Αν είναι, πας στο Φαρμακείο και παίρνεις μια κρέμα, πλένεσαι κάθε φορά που κάνεις την ανάγκη σου με χλιαρό προς κρύο νερό (δεν κάνει το ζεστό καθόλου) και μια χαρά. Μην φοβάσαι, δεν θα είναι κάτι κακό.
Δεν μπορώ να μην απευθύνω στους από πάνω το χαρακτηρισμό " ηλίθιος ".Στο θέμα μας, πήγαινε άμεσα σε ένα γαστρεντερολόγο, μπορεί να είναι απλά αιμορροίδα αλλά και κάτι πολύ πιο σοβαρό. Μην αργεις.
Scroll to top icon