ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.9.2015 | 09:55

Γνωμες;

Θελω να σπουδασω στο τμημα τεχνων ηχου και εικονας που βρισκεται στην κερκυρα. Ομως εχω ακουσει τοσα πολλα που τελικα δεν ξερω τι να κανω. Επισης σκεφτομαι κ το τμημα κινηματογραφου.
2
 
 
 
 
σχόλια
Διάβασε το πρόγραμμα σπουδών, μην πιστέψεις τίποτα και αν τα καταφέρεις πήγαινε εκεί, δες το πανεπιστήμιο, μίλα με καθηγητές και φοιτητές. Ρώτα για την εμπειρία τους εκεί -ίσως και για το τι διδάσκεται, σχετικό με κινηματογράφο.Μεγάλο θέμα άνοιξες, επειδή το χω τελειώσει το τμήμα.Πάντως επειδή υπάρχει ένα σχετικά μεγάλο εύρος αντικειμένων εκεί και προκύπτει το ζήτημα του σε τι θα εμβαθύνεις και πόσο -η σχολή δεν βοηθάει ιδιαίτερα σε αυτό- αν σε ενδιαφέρει περισσότερο ο κινηματογράφος, θα σε προέτρεπα να πας κατευθείαν να μάθεις κινηματογράφο.Ταπεινή άποψη.
Δική σου είναι η ζωή.Εσύ θα σπουδάσεις.Μην ακούς τη γνώμη των άλλων σε τέτοια θέματα.Καθένας σου μιλάει σύμφωνα με την δική του εμπειρία.Σκέψου ποιο από τα δύο τμήματα σου αρέσει περισσότερο και πως σκέφτεσαι τον εαυτό σου επαγγελματικά σε λίγα χρόνια και η απάντηση θα είναι μέσα σου.Επίσης,μην επηρεαστείς από άτομα που θα σου πούνε ότι η ενασχόληση με αυτές τις σχολές είναι προθάλαμος για την ανεργία.Τα πάντα στην ανεργία μπόρουν να σε οδηγήσουν,αν εσύ ο ίδιος είσαι άεργος και δεν έχεις θέληση.Εν έτει 2015,ξεχωρίζουν οι πραγματικά καλόι στα πλαίσια ενός ρηχού κοσμοπολιτισμού.Γι' αυτό...make your choice :)Τα καλύτερα εύχομαι!!!
Scroll to top icon