ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.9.2015 | 11:50

Λιγο απελπισια

Απλα δεν σας καταλαβαινω εσας τις γυναικες... Θελετε καλα παιδια (καποιες) αλλα προτιματε τους "αλητες". Παμε να σας την πεσουμε με ωραιο τροπο αλλα μας γραφετε, ενω προτιματε να σας την πεφτοουν χυμα! Δεν ξερω, σας βαρεθηκα και ειμαι μολις 20!
3
 
 
 
 
σχόλια
Αυτό το "καλό παιδί" έχει γίνει η μάστιγα της εποχής.Ο λόγος που απορρίπτει μια γυναίκα έναν άντρα είναι επειδή δεν της αρέσει, δεν της κάνει, όπως ακριβώς δηλαδή κάνει ένας άντρας, που δεν του αρέσει μια γυναίκα.Κανείς δεν καταλαβαίνει την προσωπικότητα σου, ούτε τις αγαθές προθέσεις σου στα πέντε λεπτά που διαρκεί το καμάκι.Και μην απογοητεύεσαι με 2 χυλόπιτες, είσαι μικρός και άψητος ακόμα, έχεις πολύ δρόμο μπροστά σου.
Καλό μου,μην γενικεύεις.Δεν γνώρησες όλες τις γυναίκες του πλανήτη για να βγάλεις ένα συμπέρασμα,ούτε κάτι τέτοιο είναι εφικτό (εκτός αν είσαι ο Σπαλιάρας,maybe).Προφανώς,όλες οι κοπέλες δεν είναι ίδιες ως προς τον χαρακτήρα και τα ενδιαφέροντα.Σε κάποιες αρέσει το "χύμα" και σε κάποιες άλλες η ρομαντική προσέγγυση.Όλα είναι θέμα χημείας.Δεν αρέσει το ίδιο σε όλες.
Εξήγησε τον "ωραίο τρόπο". Γιατί αν "χύμα" σημαίνει να είσαι ξεκάθαρος για τις προθέσεις σου, και "ωραίος τρόπος" σημαίνει θα σε κοιτάξω 100 φορές ή θα σε κεράσω ποτό μπας και κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση, τότε είναι απολύτως λογικό να προτιμούν το χύμα.
Scroll to top icon