ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.9.2015 | 14:19

'Εχω κριθεί για τον αριθμό των σεξουαλικών συντρόφων μου.

Τη πιο σκληρή κριτική την δέχτηκα από τον πρώτο μου έρωτα. Καθώς δεν ήμουν και μπέμπα, αλλά 22άριζα, το ότι ήμουν άπειρη τον εμπόδιζε να προχωρήσει μαζί μου για να μη με πληγώσει. Κάτι το οποίο εμένα προσωπικά δεν μ' ενοχλούσε. Σκεφτόμουν βέβαια ότι οι άλλες κοπέλες έχουν σεξουαλική ζωή και πολλά ραντεβού μου αποτύγχαναν επειδή και η ιδέα ενός φιλιού με δυσκόλευε. Όταν έκανα σχέση και σεξ για πρώτη φορά, δεν ανέφερα τίποτα μέσα στα πλαίσια μιας βεβιασμένης σχέσης. Την οποία όταν την έληξα κατηγορήθηκα και ως τάνα. Τέλος πάντων, αυτή η επικριτική στάση μερικών μας κάνει να νιώθουμε λίγες αν ανήκουμε προς τα άκρα. Με τους ελάχιστους ή καθόλου είμαστε προβληματικές. Με τους πάνω από 5-6 τάνες. Ξέρω ότι είναι λάθος ο δικός σας τρόπος σκέψης και τρομερά καταπιεστικός για τις γυναίκες αλλά και για μερικούς άντρες όταν δεν είναι οι επιβήτορες. Εσείς δεν το καταλαβαίνετε πόσο άσχημο είναι να κρίνετε μονίμως τόσο ρηχά τους ανθρώπους; Το ήθος θα έπρεπε να αφορά εμάς. Να σε καλύπτει αν εσύ νιώθεις εντάξει με τον εαυτό σου και αν κάτι δεν σου αρέσει μην το κάνεις. Αλλά αν κάτι δεν το κατανοείς δεν χρειάζεται να το κρίνεις, εκτός κι αν θες να κάτσεις να βοηθήσεις. Το ζήτημα δεν είναι να βάζουμε απλά ταμπέλες σε ανθρώπους. Ξέρω ότι μας βάζανε από μικρά παιδιά αλλά καλύτερους δεν μας κάνει όλο αυτό, και ούτε εμείς κάνουμε καλύτερο έναν άνθρωπο βάζοντας του απλά μια ταμπέλα.
4
 
 
 
 
σχόλια
Εγω ως αντρας ενα πραγμα συμβουλευω τους φιλους μου αν τυχει να κανουμε μια τετοια κουβεντα...Καλυτερα να μην κανεις ερωτησεις για το παρελθον της συντροφου σου αν ξερεις οτι οι απαντησεις μπορει να σε πληγωσουν/ξενερωσουν..Απλο δεν ειναι ?
Θυμάμαι μια ιστορία με ένα αντρόγυνο που είχαν ένα γαϊδουρακι για τις μετακινήσεις του.Όταν ήταν κ οι δύο πάνω ο κόσμος έλεγε πως είναι σκληροί και το ταλαιπωρούνΌταν ή γυναίκα ήταν πάνω ο κόσμος έλεγε πως αυτή κάνει κουμάντοΌταν ο άντρας ήταν πάνω ο κόσμος έλεγε πως είναι αγενής και δε σέβεται τη γυναίκαΌταν κανείς δεν ήταν πάνω , ο κόσμος έλεγε πως είναι ηλίθιοι που δεν ανεβαίνουν σε αυτο.Ο κόσμος πάντα θα μιλάει θέλω να πω. Εσύ για σένα τι νιώθεις?
Πόσο σωστή είσαι κοπέλα μου.Ακριβώς το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ.Όμως μέσα σε αυτήν την παγίδα της λογοκρισίας δεν πέφτουν μόνο οι άντρες αλλά και οι γυναίκες μεταξύ τους κρίμα!!!Είτε είναι στο ενα είτε στο άλλο άκρο...
Scroll to top icon