ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.9.2015 | 18:58

...

Εχουν περασει 2 χρονια απο τοτε που εκανα σεξ για πρωτη φορα. Ηταν με καποιον που γνωριζα πολυ λιγο αλλα κλασσικο στιλακι πολυλογα και αλαζονα που για καποιο λογο μου αρεσει πολυ. Απο τοτε βρεθηκαμε περιστασιακα 2-3 αλλες φορες μονο για σεξ. Στο ενδιαμεσο δεν ειχα καποια σοβαρη σχεση παρα μονο με εναν ο οποιος αν και μου εδειχνε αρκετο ενδιαφερον, εγω δεν τον ηθελα τοσο, με αποτελεσμα η ολη ιστορια να διαρκεσει 3 μηνες. Με τον πρωτο βρεθηκαμε μετα απο μισο χρονο χτες, σε κοινη παρεα, και η καρδια μου πηγαινε να σπασει για ακομα μια φορα. Ποτε θα σταματησει να ασκει τοση γοητεια πανω μου? Γιατι τον θελω ακομα? Ειναι τοσο σημαντικος ο πρωτος για μια κοπελα η φταιει οτι δεν ειχα ποτε κατι ολοκληρωμενο μαζι του, συνεπως δεν βρεθηκε χρονος για να τον απομυθοποιησω?
1
 
 
 
 
σχόλια
Ισως να ναι τοσο σημαντικός ο πρώτος αλλά ίσως και όχι τόσο. Το θέμα είναι πως γυναίκες/ άντρες έχουμε την τάση να μας ελκύει αυτό που δεν μπορούμε να έχουμε ολοκληρωτικά δικό μας, λίγο περισσότερο απο αυτό που έχουμε σίγουρο , χωρίς απαραίτητα να είναι απόλυτη αυτή η άποψη. Συμφωνώ με αυτό που ρωτάς στο τέλος. Δεν ήρθε η απομυθοποίηση . Είναι καθαρα θέμα χαρακτήρα και ανθρώπου πόση σημαντικότητα θα δώσει στον άνθρωπο που έκανε πρωτη φορά σεξ. Εσύ γνωρίζεις γιατί η πρώτη σου φορά ήταν μαζί του εφόσον έχει εκείνα τα στοιχεία που τελικά ενα άλλο μέρος σου πιστεύει πως είναι ακατάλληλα για σένα !
Scroll to top icon