ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.9.2015 | 19:25

Ερωτικό ενδιαφέρον (;)

Χθες, γνώρισα μία κοπέλα. Μας σύστησαν, με αγκάλιασε και με φίλισε. Μετά από αυτό, δεν είχαμε κάποια επικοινωνία μεταξύ μας, παρά μόνο κάποια βλέματα. Χαλαρά όμως, χωρίς όμως να εκδηλώνουν κάποιο παραπάνω ενδιαφέρον (προφανώς). Αυτό λοιπόν, που με προβλημάτισε, ήταν στο τέλος, όταν έφυγα. Πήγα να την χαιρετίσω, και είπαμε η μία στην άλλη "χάρηκα για την γνωριμία". Εκείνη την ώρα λοιπόν, μου πιάνει το χέρι, μου χαμογελάει και μου το χαϊδεύει πολύ τρυφερά. Εγώ της χαμογέλασα και έφυγα.Αυτή η κίνηση, δείχνει ερωτικό ενδιαφέρον; Ή μήπως απλά είναι ο χαρακτήρας της πολύ φιλικός και τρυφερός; Εσείς οι straight γυναίκες εκφράζεστε με παρόμοιο τρόπο σε άλλες γυναίκες; ή και σε άντρες; Εγώ προσωπικά δεν εκφράζομαι ποτέ έτσι, γενικά είμαι περισσότερο τυπική και ευγενική.Τώρα η εμφάνιση της κοπέλας δεν ξέρω αν έχει σημασία... Είχε θηυλκή εμφάνιση, ομορφούλα ήταν, με 3 piercing και το σώμα της ήταν σχεδόν όλο καλυμένο με tattoo και το φοερματάκι που φορούσε την έκανε ακόμα πιο γλυκιά.
2
 
 
 
 
σχόλια
Μην μένεις στη χειραψία... μπορεί να μην σήμαινε και τίποτα, απλά να ήταν ο τρόπος της να σου δείξει ότι σε συμπάθησε και ας μην μιλήσατε. Σου το λέω γιατί προσωπικά δείχνω την ίδια τρυφερότητα σε άντρες και γυναίκες αν μου το βγάλουν.Τώρα πού πρέπει να δώσεις βάση; Στα βλέμματα. Αν ξαναβρεθείτε σε κοινή παρέα, παρατήρησε τον τρόπο που σε κοιτάζει. Ίσως κι εκείνη να προσπαθεί να καταλάβει αν είσαι στρέιτ ή όχι. (από την εξομολόγησή σου, κατάλαβα ότι μάλλον δεν είσαι, λάθος;)
Xμμ... μάλλον θ'αναρωτιέσαι αν είναι στρέιτ ή όχι η κοπελιά! Λοιπόν, εγώ πιστεύω πως αυτό το χάδι δεν ήταν καθόλου αθώο! Σε καμία περίπτωση δεν χαιρετιόμαστε έτσι τα κορίτσια, εκτός κι αν είμαστε καρδιακές φίλες! Επίσης, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο κάποτε μου έδειξε το ενδιαφέρον του ένας άνδρας. Μου κράτησε λίγο παραπάνω το χέρι κατά τη χειραψία και το χάιδεψε.. Οπότε προφανώς είναι μία κίνηση που τη συναντάς τόσο σε ετερόφυλες, όσο και σε ομόφυλες επαφές-σχέσεις. Καλή επιτυχία, κορίτσι!
Scroll to top icon