ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.9.2015 | 17:11

φιλοι??

Λοιπον η φαση ξεκινησε φιλικα..γνωριστηκαμε απο κοινους φιλους χωρισμενοι κ οι δυο..κ η παρεα που καναμε οι δυο μας ηταν μοναδικη..ξεφευγαμε απο τη πικρα μας μιλουσαμε ωρες για τους πρωην μας κ τα ποτα ηταν ατελειωτα...μεχρι που την πατησα...αφου περασε σχεδον χρονος!!κ του το εξομολογηθηκα...και φυσικα με σχολασε!!περασε ενα 6μηνο δυσκολο δν μιλουσαμε ωσπου ειπαμε να το αφησουμε πισω κ να ειμαστε φιλοι οπως πριν...περασαμε ενα καλοκαιρι σουπερ με εναν ερωτισμο στην ατμοσφαιρα αλλα τπτ ουσιαστικο...κ ξαφνικα με φιλαει ενα βραδυ σα να μν υπαρχει αυριο..καταληγουμε σπιτι του κ μετα απο πολλες ωρες καταληξαμε πως δν πρεπει να προχωρησουμε γτ θα χαλασει η φιλια μας!κοιμομαστε αγκαλια κ την επομενη μερα εξαφανιστηκε..κατι εμφανισεις αραια κ που κατι μνμτα..αλλα τπτ σημαντικο!εδω 4 μηνες κολλησε πανω μβλεπουμε ταινιες κοιμομαστε μαζι σεξ οχι αν κ οι δυο θελουμε σχεση οχι αν κ μονο εγω θελω τηλ μνμτα αλλα ταυτοχρονα μπορει να τν χασω 3 μερες..δε ξερω τι γινετε εχω καψει το κεφαλι μου!!κ εχω πολλα να πω ακομα χρειαζομαι βοηθεια κ μονο αληθειες!
5
 
 
 
 
σχόλια
Αν και ίσως δεν έχω καταλάβει απόλυτα σωστά όσα γράφεις - λόγω ηλικίας μάλλον :P - υποψιάζομαι ότι είστε και οι δύο πολύ νέοι γιαυτό και η τόση αναβλητικότητα καθώς και τα αντικρουόμενα μηνύματα και οι μπερδεμένες καταστάσεις. Θα σου πω λοιπόν ότι αν κάτι δεν προχωράει αυτό συμβαίνει γιατί ο ένας από τους δύο δεν επιθυμεί να προχωρήσει και πιθανόν βολεύεται με διαφορετικές εκδοχές από αυτήν που επιθυμεί ο άλλος. Κοινώς - συγνώμη που θα σε απογοητεύσω - δεν θέλει σχέση μαζί σου. Από τη στιγμή που ολοφάνερα ψάχνεις κάτι διαφορετικό και περισσότερο και εφόσον φιλία είναι αδύνατον να υπάρξει υπό τις παρούσες συνθήκες σταμάτα να αυτοκοροιδεύεσαι και να σπάς το κεφαλάκι σου, είσαι διαθέσιμη και το ξέρει και είναι γλυκιά η επιβεβαίωση αλλά ως εκεί. Αν κάποιος θέλει κάτι το δηλώνει και το διεκδικεί, δεν εξαφανίζεται, δεν πουλάει παραμύθια, δεν φέρεται αλλοπρόσαλλα κλπ. κλπ. Πράξε λοιπόν ανάλογα.
Λογικο να μην εχεις καταλαβει οταν ουτε εγω η ιδια εχω καταλαβει!!!το οτι δε θελει σχεση μαζι μου το ξερω γτ η ειλικρινια του τσακιζει κοκκαλα...γιατι ομως παραμενει εδω?γιατι μονιμως ψαχνει τροπους να ερθει κοντα μου?και γιατι οταν παραερχεται και συναισθηματικα λυγιζει τοτε εξαφανιζεται...σα να φοβαται τι σχεση τι δεσμευση εμενα??δε ξερω..παντως παραμυθια δε πουλαει γτ δν ειναι στο στυλακι του τον ξερω καλα ισως εγω ζω σε παραμυθι κ δν θελω να βγω αλλα να βαλω κ αυτον μεσα...σευχαριστω πολυ που ασχοληθηκες!!
Καλή μου το ξέρω ότι είναι δύσκολο να το παραδεχτείς αλλά θα πρέπει να πάψεις να του δίνεις την επιβεβαίωση που αναζητά. Μην το ωραιοποιείς δεν λυγίζει συναισθηματικά, μπαταρίες γεμίζει, αισθάνεται όμορφα επειδή τον νοιάζονται και that's it. Σε χρησιμοποιεί γιατί είσαι πρόθυμη και εκμεταλλεύεται ότι μπορεί να πάρει για να νιώσει καλά. Χειρισμός και εξαπάτηση λέγεται δεν είναι το "κακό αγόρι" που φοβάται τη δέσμευση αλλά την έχει πατήσει και δεν μπορεί να κρυφτεί (στο σινεμά υπάρχουν αυτά). Σταμάτα την παροχή αγάπης, εξαφανίσου και μην σηκώνεις το τηλέφωνο καθόλου είναι ο ένας τρόπος. Οι πρώτες ημέρες θα είναι δύσκολες αλλά - ελπίζω, εύχομαι και πιστεύω όσο περνάει ο καιρός να συνειδητοποιήσεις ότι αξίζεις κάτι τουλάχιστον αμφίδρομο. Μπορείς επίσης να του ξαναμιλήσεις ειλικρινέστατα για μια τελευταία φορά και να του πεις ότι δεν αντέχεις να συνεχίζεται το παιχνίδι αυτό εις βάρος σου, αν νομίζεις ότι μπορείς να το διαχειριστείς αυτό ψυχολογικά κάνε το. Θα σε γειώσει άσχημα και θα τον απομυθοποιήσεις πλήρως.
Πως αναλογα??να εξαφανιστω δε μπορω..κ οταν με πετυχει μονη μ δν μπορω να του πω οχι σε τπτ...χτες με πηρε 3φορες κ δν απαντησα γτ δε ξερω τι να πω κ πως να το αποφυγω...δεν θελω αλλα δεν πρεπει γτ δν εχει νοημα!σημερα??τπτ κ χω πεθανει!δν το χω ζησει ξανα ποτε ολο αυτο παντα τα πραγματα για μενα κ τους απεναντι μ ηταν ξεκαθαρα!!
Exeis dikio!!kamia suzitisi dn tha kanw gt i geiwsei tha me ponesei kserw tis apantiseis apla thelw to xrono mu!to sk pou perase katalava osa evlepa k dn ithela na paradextw...se euxaristw polu!elpizw o egwismos mu na me kanei na fygw makria tu gt tha me psaksei k to kserw alla xwris logo...telos se kati pou gemize k tis dikes mu mpataries gt eimai 3 xronia moni mu!!!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon