ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.9.2015 | 13:42

Ερώτηση...

Με κάθε ειλικρίνεια πείτε μου:- εσείς που δεν έχετε αδέρφια, θα θέλατε να είχατε?- εσείς που έχετε, νιώθετε πιο "τυχεροί" από αυτούς που δεν έχουν?
3
 
 
 
 
σχόλια
Έχω 3 αδέρφια.Υπήρξαν παρά πολλές που τσακωθηκαμε,φωναξαμε μουτρωσαμε ο ένας στον άλλο...αλλά ειλικρινά,όταν τους σκέφτομαι,νιώθω μόνο την αγάπη τους,τα γέλια που έχουμε κάνει,τις πλάκες και όλα τα μικρά καθημερινα πράγματα που έχουμε ζήσει μαζί. Όπως κάθε σχέση έτσι και ή αδερφικη θέλει δουλειά, δεν είναι από μόνη της τέλεια,αλλά αγαπιόμαστε! Αξία ανεκτίμητη!
εχω αδερφο..δεν νιωθω "τυχερη". οσο ημασταν μικρα ειμασταν αρκετα δεμενα,παιζαμε μαζι ηταν πολυ ωραια.καθως μεγαλωναμε ομως φτασαμε στο αλλο ακρο.
Εγώ δεν έχω αδέρφια είμαι 18 και δεν μπορώ να το δεχτώ ακόμη... Ξέρω είμαι υπερβολική με αυτο αλλά ώρες ώρες νιώθω τόσο μόνη μου... Καμιά φορά ζηλεύω τους άλλους που έχουν!
Scroll to top icon