ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.9.2015 | 13:20

Περιέργο πλάσμα η γυναίκα, φίλε μου.

Θέλει να της πεις την αλήθεια, αλλά όταν φτάσεις στο σημείο να την αγαπήσεις και αποφασίσεις να της την πεις, σταματάει να είναι ερωτευμένη μαζί σου και σε αφήνει.Βεβαίως και σε αγαπάει "για πάντα", αλλά τι να το κάνεις, δεν είναι πλέον δικιά σου.Και ρωτάω εγώ. Τι είναι καλύτερο; Να είσαι ψεύτης, να νιώθεις ενοχές για τα ψέματα, αλλά να την έχεις ή να της πεις την αλήθεια γιατί την αγαπάς και θες να είσαι εντάξει, αλλά να μη την έχεις;Τώρα εγώ που ήθελα να ήμουν δίκαιος και ποτέ δε μου βγήκε σε καλό, φταίω να είμαι ψεύτης, προκειμένου να πετύχω το στόχο μου;Ειλικρινή ερώτηση. Τι πιστεύετε;
6
 
 
 
 
σχόλια
Το πιο σημαντικό θα ήταν εξαρχής να μην χρειαστεί να την πληγώσεις. Και αυτό πάει και αντίστροφα εννοείται. Από εκεί και πέρα αφού συμβαίνει είσαι υπεύθυνος των πράξεων σου και επωμίζεσαι την ευθύνη. Η ειλικρίνεια είναι αρετή που υπάρχει μέσα μας για εμάς τους ίδιους άσε που όλα κάποια στιγμή μαθαίνονται. Χίλιες φορές ειλικρίνεια, παρά να μαθευτεί μετά το ψέμα.. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα.
Αλήθειες και ψέματα . Της εξομολογήθηκα (κάποτε) ότι είχα πάει με την αδελφή της πρώην μου . Λέω να δείς που τώρα θα την κάνει με ελαφρα πηδηματάκια . Μου εξομολογήθηκε με την σειρά της ότι την βρίσκει μόνο αν δώσει στο σύντροφο της ένα γερό μαστίγωμα μέχρι να στάξει αίμα . Την έκανα εγώ με ταχύτητα . Ποτέ δε ξέρεις τι θ ' ακούσεις .
Οι αρχαίοι, που ήταν σοφοί,λέγανε: << Γυναικός άρχε >>. Μην τις αφηνεις να σε τρελανουν. Κανε εσυ τα κουμαντα σου (τωρα ναι πατισε ολοι οτι διαφωνειτε, οχι δεν ειμαι μισογυνης αλλα ναι ειστε φεμινιστριες και ναι ξερω πιπες)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon