ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.9.2015 | 12:47

Το κατάφερα

Έκανα ένα από τα 3 μου όνειρα πραγματικότητα.Πεθαίνω να τραγουδάω από μικρή, από πολύ μικρή. Μια ζωή στο μπάνιο και μεγαλώνοντας και ακόμα και τώρα στα 25 τραγουδάω συνεχεια στο δρομο, στο μετρό, στο λεωφορείο, στη δουλειά στο τρόλευ παντού. ΠΑΝΤΟΥ. Και ξέρετε κάτι; ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ! Γουσταρω άπειρα και το χω κατά κάποιο τρόπο.Μετα από χρόνια που δεν έψαξα γιατι φοβόμουν τους δικούς μου επειδή δεν θέλαν βρήκα συγκρότημα και πήγα να τα πούμε πριν λίγο καιρό. Με δέχθηκαν ως κάτι ξεχωριστό από τα άλλα και ένοιωσα μεγαλύτερη ευτυχία και ανακούφηση και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Ειμαι κατα 60% ελεύθερη. Ελπίζω και το υπόλοιπο δηλαδή τα αλλα δυο μου όνειρα να τα καταφέρω. ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΑΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ...ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ..ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ..ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΙΖΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ..ΒΟΥΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!
1
 
 
 
 
σχόλια
Βασικά δεν εννοείς ότι είσαι 33,3% ελεύθερη; Μόλις πραγματοποίησεις το 2ο σου όνειρο θα είσαι 66,6% ελεύθερη, και μόλις το 3ο, θα είσαι 99,9% ~= 100% ελεύθερη.
Scroll to top icon