ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.9.2015 | 15:40

Ντρέπομαι για το σπίτι που ζω.

Γεια σας. Ονομάζομαι Κωνσταντίνα και ντρέπομαι πολύ για το σπίτι που ζω. Καταρχήν είναι παλιό και σε κακή κατάσταση. Οι τοίχοι σε πολλά σημεία έχουν ξεφλουδίσει και η κουζίνα δεν είναι η καλύτερη. Γενικά είναι σε κακή κατάσταση. Δεν βοηθάει το γεγονός πως είμαστε πολλά άτομα (έχω τρεις μεγαλύτερες αδερφές). Οι αδερφές μου φέρνουν κόσμο στο σπίτι αλλά εγώ ντρέπομαι πολύ. Δεν θέλω οι φίλοι μου να νομίζουν πως έχω οικονομικό πρόβλημα. Είμαι άριστη μαθήτρια και πολλές φορές πρέπει να συναντιόμαστε με φίλους ή συμμαθητές για να κάνουμε εργασίες. Εγώ συνέχεια βρίσκω δικαιολογίες για να μην έρχονται.
2
 
 
 
 
σχόλια
Ακριβώς, όπως τα λέει ο/η eternal, δεν έχεις τίποτα να ντραπείς!Να προσθέσω μόνο πως και οι φίλοι σου δεν πρόκειται να πουν κάτι, αν είναι πραγματικοί φίλοι. Ειδάλλως δεν αξίζει να τους κάνεις παρέα.
Επειδή ακριβώς είστε 4 παιδιά , να εισαι περήφανη που είστε άριστη μαθητρια και είστε όλοι υγιής και έχετε ένα πιατο φαΐ. Δεν εχεις τιποτα να ντραπείς , ισα ισα να καμαρώνεις για όσα έχεις.
Scroll to top icon