ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.9.2015 | 20:19

Βοήθεια!!! Έρωτας κι απογοήτευση !!Τι κάνω;;;

Ερωτευμένη μαζί σου και τώρα πλέον απογοητευμένη. Η σχέση μας ξεκίνησε πολύ δύσκολα.. Στεναχώρια, κλάμα... Ίσως επειδή δεν ήξερες να συμπεριφερθέις! Ήσουν πολύ απότομος μαζί μου και πολύ απόμακρος. Με τον καιρό όμως τα πράγματα άλλαξαν και είδα σε σένα έναν πολύ διαφορετικό Π. Πιο γλυκός, πιο τρυφερός, πιο εκδηλωτικός. Όχι με λέξεις, με λέξεις ΠΟΤΕ αλλά με πράξεις! Λες δεν σ αρέσουν να λες μεγάλα λόγια απλά να το δείχνεις. Αρχίσαμε σιγά σιγά κάποιες μέρες να μένουμε μαζί. Λένε πως το fb καταστρέφει σχέσεις, ίσως... Έτυχε μέσω αυτού να βρω την πρώην σου. Πολλά like σ ότι κι αν ανέβαζες. Μου μπαιναν ιδέες ότι μιλούσατε, ώσπου έκανα την "κατινιά" να ψάξω το κινητό σου. Κι είδα στο messenger μηνύματα αυτής. Κάποια στιγμή της είχες στείλει για κάποιο οικογενειακό πρόβλημα που είχες και δεν ήσουν καλά, ενώ ήμουν εγώ δίπλα σου κάθε ώρα και στιγμή σε πολλά δύσκολα που χεις περάσει. Σου στελνε καρδούλες κι εσύ της έλεγες ότι είναι μοιραία γυναίκα, ενώ υποτίθεται ότι είσαι μαζί μου. Εννοείται πως δεν σου το πα, κι απο τότε είμαι σκατά εγώ. Με ρωτάς τι έχω και τι να σου πω, ότι έψαξα το κινητό σου και είδα ότι είδα?? Δεν πρόκειται να το κάνω αυτό... Παρατηρώ επίσης ότι όπου και να πάς ακόμα και στο μπάνιο παίρνεις το κινητό μαζί, φωτογραφίες στο fb που είμαστε μαζί δε δέχεσαι να βάλεις γιατί και καλά είναι γρουσουζιά. Μάλλον ρίχνεις στάχτη στα μάτια... Τι κάνω???
5
 
 
 
 
σχόλια
παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας. Μιλήσαμε χθες, εννοείται ότι δεν του είπα ότι έψαξα το κινητό του.Του μίλησα γενικά. Η απάντησή του ήταν ότι κρατάει σχέσεις καλές με τις πρώην του, τυπικές όμως. Μετά μου είπε ότι έχω εμμονές και ανασφάλεια που μπορεί να μου τις έχουν δημιουργήσει πρώην μου. Η απάντησή μου ήταν ότι την ανασφάλεια μου την δημιουργεί αυτός!! Έχω μετανιώσει που του χω δώσει τόσα πολλά κι αυτός ουσιαστικά τίποτα. Υποστηρίζει πως ο έρωτας, οι σχέσεις δεν είναι δούναι και λαβείν. Διαφωνώ σ αυτό. Λυπάμαι που για μία ακόμα φορά δεν πήρα αυτό που μου αξίζει! ¨Εδωσα όπως σε όλες μου τις σχέσεις, και δεν πήρα τίποτα!!Κάποια στιγμή η μητέρα μου μου είπε "θα βρεθεί κάποια στιγμή κάποιος άνθρωπος που θα εκτιμήσει την αξία σου". Ξεκινάω τώρα το μεταπτυχιακό μου, ετοιμάζομαι και για ένα συνέδριο, ίσως η "εργασιοθεραπεία" να με βοηθήσει να ξεφύγω λίγο... Μπορώ να πω ότι γενικά με τους άντρες είμαι απογοητευμένη βλέποντας γύρω μου τι παίζει. κι αναρωτιέμαι μήπως θα πρέπει να μη δίνω τίποτα πλέον κι απλά να παίζω?
Δεν είναι ότι δεν ξέρει πως να συμπεριφερθει, είναι που δεν ήταν σίγουρος αν θέλει να είναι μαζί σου. Προφανώς με τον γλυκό σου τρόπο και όλο σου τον έρωτα, τον βολεψες μιας που θα σκέφτηκε πως δεν είχε κάτι καλύτερο. Από τα λεγόμενα σου καταλαβαίνω ότι εσύ τον αγαπάς αυτός όχι. Οι καλές σχέσεις με τις πρώην τελειώνουν πραγματικά όταν η νέα μας σχέση μας έχει συνεπάρει, όταν ο άλλος είναι για μας ότι καλύτερο. Για να μιλάει μαζί της καταλαβαίνεις ότι δεν τον συνεπαιρνεις... Καλά έκανες και τα εψαξες για να ξέρεις που βαδιζεις, όχι ότι είναι ηθικά σωστό, αλλά και το να σε κοροϊδεύει επίσης δεν είναι σωστό. Απομακρυνσου και δες πως θα συμπεριφερθει. Αν σε θέλει θα αναζητήσει την αιτία και τότε πες του την αλήθεια. Αν όχι... Λυπάμαι, έχασες το χρόνο σου
Γύρνα και πες του τι έκανες και τι είδες και σούταρε τον λοιπόν, αν έχει κάνει κάποια κουτσουκέλα.Διαφωνώ με το να ψάξεις κινητό, αλλά διαφωνώ διπλά με το να μην θέλεις να το παραδεχτείς.Υπάρχει και η μικρή περίπτωση να μην έχει κάνει κάτι, και αυτή η επικοινωνία να είναι "αθώα", αλλά πιο ρεαλιστικό ενδεχόμενο είναι να θέλει να κρατήσει ανοιχτές παρτίδες με την πρώην, να έχει και αυτήν την επιλογή.Το κύριο θέμα που σε προβληματίζει όπως και να 'χει δεν θα έπρεπε να είναι μόνο το ότι έχει επαφές με την πρώην, αλλά το ότι είσαι με ένα άτομο που ίσως δεν σε βλέπει όπως το βλέπεις εσύ από τη στιγμή που σε μία δύσκολη κατάστασή του δεν στράφηκε σε σένα αλλά κάπου αλλού.
Καλά...κι ακόμα είσαι μαζί με τον μ@@@@@@@ ?Κι εγώ είμαι της άποψης ότι δεν είναι ωραίο να ψάχνεις τα προσωπικά αντικείμενα κάποιου (μου το έχουν κάνει και έχω τρελλαθεί από τα νεύρα μου-ωστόσο δεν το έχω κάνει πο-τέ). Από τη στιγμή όμως που κάποιος σου δίνει δικαιώματα και σου έχει δημιουργήσει αμφιβολία,νομίζω πως δεν είναι και τόσο βαρύ. Αυτό που έκανες εσύ μπροστά σε ένα κέρατο (που μπορεί να μην έχει υπάρξει ακόμα-όμως σίγουρα δείχνει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη για την πρώην) θεωρείται πταίσμα...Στη θέση σου θα απομακρυνόμουν, θα ξέκοβα. Θα καταλάβεις πολλά και από την αντίδρασή του. Άμα σε κυνηγήσει, πες του τα όλα.Σκέψου όμως και το ενδεχόμενο να μην σε ψάξει...μιας και έχει την πρώην για να τονώνει την αυτοπεποίθεσή του στις δύσκολες στιγμές...Κρίμα.
Scroll to top icon