ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.9.2015 | 03:42

Φιλίες...

Αν χωρίς πρόθεση έχεις πληγώσει κάποιον που θεωρούσες κοντινό σου άνθρωπο και φίλο σου, έπειτα έριξες τα μούτρα σου πάμπολλες φορές για να ζητήσεις συγχώρεση, αλλά τελικά σε ξέκοψε, πέρασες ένα καλοκαίρι μέσα στην κατάθλιψη και την αυτοτιμωρία, έχασες την όρεξη, τη χαρά σου, τη σεξουαλική σου διάθεση και παραμέλησες ανθρώπους που σε νοιάζονται...Αν αυτό το άτομο επανέρχεται στον κύκλο σου με αδιαφορία για την ύπαρξή σου αλλά και μια ξεχωριστή, ξεκάθαρη πράξη εκδίκησης προς εσένα...και ξαφνικά έχεις χάσει τη γη κάτω από τα πόδια σου, τώρα που συνειδητοποιείς ότι σε πληγώνει επιτηδες...Αν αυτό που του "έκανες" δεν ήταν ιδιαίτερα σημαντικό, αντικειμενικά, αλλά αυτός σε χτυπάει εκεί ακριβώς που ήξερε πως πονάς...Δεν πρέπει μήπως να αναρωτηθείς αν όντως σήμαινες ποτέ κάτι γι αυτόν τον άνθρωπο; Να συλλογιστείς πως αν τον ενδιέφερες πραγματικά δε θα σε πλήγωνε; Πως αν σου είχε την ίδια αγάπη που του έχεις, ίσως και να σε συγχωρούσε; Πως αν ήσουν εσύ στη θέση του, θα είχες πει ένα "δεν πειράζει" και θα το κατάπινες, όπως έκανες και κάνεις τώρα... που σε πονάει.
1
 
 
 
 
σχόλια
Αυτό που περιγράφεις στο τέλος δεν είναι πλέον φιλία. Αυτή τελείωσε αρκετό καιρό τώρα.Κάνε αυτό που σε συμβουλεύουν οι από πάνω σχολιαστές, γιατί αυτή η σχέση είναι δηλητήριο και για τους δυό σας.Άλλωστε έκανες ότι μπορούσες για να επανορθώσεις.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon