ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.9.2015 | 21:19

Μα τι λογικη ειναι αυτο?

Το αγορι μου δν ξερει οτι του χακαρα το instagram και μπορω να μπαινω παραλληλα με αυτον γιατι ξερω τον κωδικο του.Εβλεπα παντου προκλητικες φωτογραφιες κοριτσιων και μερικες τις ακολουθουσε κιολας και της σπαμαρε με like.Πρεπει να ανυσηχησω?Με κανει να αισθανομαι ανασφαλεια για τον εαυτο μου και να μην εχω αυτοπεποιηθηση για το σωμα η το προσωπο μου βλεποντας τοσο ομορφες κοπελες.Τι του λειπει τελος παντων που δεν του δινω εγω?Ποτε του δεν εξεφρασε παραπονα για μενα.Του αρεσω οπως ειμαι...η μαλλον αυτο θελω να πιστευω εγω.
3
 
 
 
 
σχόλια
Απο τη στιγμη που του χακαρεις το Instagram δείχνεις οτι δεν του εχεις εμπιστοσύνη και μια σχεση με μυστικά και χωρις εμπιστοσύνη εχει βαθουλώματα , αρχίστε να συζητάτε και να ξεκαθαριζετε τα πραγματα μαζι αλλιως η σχεση σας δεν θα εχει μέλλον κατα τη γνώμη μου .
Δεν κατάλαβα,εσύ δηλαδή στο δρόμο δεν κοιτάς άλλα αγόρια ? δεν θα θαυμάσεις κάτι το ωραίο ? τι διάολο..με σκυμμένο το κεφάλι πηγαίνεις ? Στην τελική σχέση έχετε,τι χακάρεις και ιστορίες,τι κόμπλεξ βγάζετε ορισμένοι,χαρείτε την ζωή σας.
Scroll to top icon