Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ θα υιοθετήσουν κοριτσάκι από τη Συρία

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ θα υιοθετήσουν κοριτσάκι από τη Συρία Facebook Twitter
3

Μητέρα για μια ακόμη φορά πρόκειται να γίνει η Αντζελίνα Τζολί, καθώς προχωρά και επίσημα στην υιοθεσία ενός μικρού κοριτσιού από τη Συρία.

Σύμφωνα με το Radar Online, ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να υιοθετήσουν το παιδί.

Όπως αποκαλύπτει ο ιστότοπος όλα συνέβησαν όταν στο ταξίδι της ηθοποιού στη Συρία για ανθρωπιστικούς σκοπούς, η Αντζελίνα Τζολί συνάντησε τρία ορφανά αδέλφια. Τα τρία παιδιά εξομολογήθηκαν ότι είχαν δει την αρπαγή του πατέρα τους από Σύρους στρατιώτες, καθώς και τον βομβαρδισμό του σπιτιού τους.

Το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά ήταν πολύ ήσυχο και δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της ηθοποιού, είπαν αυτόπτες μάρτυρες. 

Η Αντζελίνα Τζολί που είναι μητέρα 6 παιδιών, ήθελε να υιοθετήσει και τα τρία παιδιά, κάτι όμως που ο Μπραντ Πιτ αρνήθηκε.

«Πηγαίνοντας από τα έξι στα εννέα παιδιά θα ήταν πολύ δύσκολο, και ο Μπραντ Πιτ ανησυχούσε για το πώς αυτό θα επηρέαζε τα άλλα παιδιά τους», είπε μια πηγή.

Τελικά, το ζευγάρι αποφάσισε να υιοθετήσει ένα από τα αδέλφια. «Είναι μια μακρά διαδικασία η υιοθεσία για το παιδί από τη Συρία. Η γραφειοκρατία είναι τεράστια. Μπορεί να πάρει άλλους τέσσερις έως πέντε μήνες πριν έρθει το παιδί στις Ηνωμένες Πολιτείες»

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΕΞ Ρόμπερτ Πάτινσον, Πανελλήνιον και September 5 από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Πάτινσον, Πανελλήνιον και September 5 από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα σάτιρα επιστημονικής φαντασίας του Μπονγκ Τζουν-Χο, το σφιχτοδεμένο δημοσιογραφικό θρίλερ «September 5» και ένα καταπληκτικό ντοκιμαντέρ με αντικείμενο το ιστορικό σκακιστικό καφενείο των Αθηνών ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μια σημαντική έκθεση στο Παρίσι με τη συνδρομή του Μουσείου Μπενάκη

Πολιτισμός / Μια σημαντική έκθεση στο Παρίσι με τη συνδρομή του Μουσείου Μπενάκη

Η συνεργασία του Μουσείου Μπενάκη με το Musée du Quai Branly στο Παρίσι φέρνει στο σήμερα το μεγάλο ερώτημα, που προέκυψε τη δεκαετία του 1930 και απασχόλησε τους σουρεαλιστές αλλά και την επιστημονική κοινότητα της εποχής, σχετικά με το τι θεωρούμε αντικείμενο τέχνης. 
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ

σχόλια

3 σχόλια
Αντε πάλι.... Παιδιά από εμπόλεμη ζώνη δεν μπορούν να υιοθετούν. Και η Τζολί δεν θα υιοθετούσε ποτέ μόνο ένα από τρία αδέλφια. Ακόμα κι αν κάποιος την αντιπαθεί ωφελεί να παραδεχτεί ότι και για τα τρία παιδιά έχει ακολουθήσει κατά γράμμα την τοπική νομοθεσία.