Η Ξουλίδου καρφώνει τον Καμμένο για τον...Καμμένο

Η Ξουλίδου καρφώνει τον Καμμένο για τον...Καμμένο Facebook Twitter
1

Εκθέτει τον Πάνο Καμμένο για την υπόθεση του βουλευτής του και για 24 ώρες υπουργού Δημήτρη Καμμένου. Η πρώην βουλευτής, που είναι πικραμένη από τη μη υπουργοποίηση της αφού είχε λάβει υπόσχεση του Προέδρου των ΑΝΕΛ, δήλωσε στο Παραπολιτικά Fm:

«Ήταν γνωστές οι αναρτήσεις του στο ''Πόρτα-Πόρτα''. Προσωπικά τις γνώριζα, αλλά όλοι τις ξέραμε. Θα έπρεπε να τις γνωρίζει και ο πρόεδρος. Ο Δημήτρης Καμμένος ήταν απομονωμένος από την υπόλοιπη κοινοβουλευτική ομάδα, το είχε επιλέξει ο ίδιος».

Είπε ακόμη ότι οι απόψεις αυτές που αποκαλύφθηκαν μέσα από τα tweet αποτέλεσαν βασική αιτία που ο πολύς κόσμος θεωρεί τους ΑΝΕΛ κομμάτι της ακροδεξιάς. Σημειώνει επίσης ότι κανονικά το θέμα Καμμένου θα έπρεπε να συζητηθεί μέσα στο κόμμα αλλά, όπως λέει, κάτι τέτοιο δεν έγινε επειδή προείχαν άλλα ζητήματα όπως αυτό της διαπραγμάτευσης.

Για τη δική της υπόθεση, την υπόσχεση δηλαδή του Προέδρου που δεν τηρήθηκε ανέφερε ότι εδώ και κάποιες ημέρες δεν έχει μιλήσει μαζί του και ότι περιμένει μια εξήγηση για το τι συνέβη.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Πολιτική / Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Μετά την ερώτηση στη βουλή για τα «κόκκινα δάνεια» και τις αιχμές του βουλευτή κατά του Κωστή Χατζηδάκη ότι «πρέπει να έχεις δουλέψει στη ζωή σου για να καταλάβεις τον πολίτη»
LIFO NEWSROOM
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

«Θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη ημέρα και όχι την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θέλει να ηγηθεί» σχολίασε σε ανάρτησή της
LIFO NEWSROOM
Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια