ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.9.2015 | 15:21

Παιδιά σας επαναλαμβάνω την εξομολόγηση...

...διότι δεν έλαβα απαντήσεις στην προηγούμενη.Είμαι αγόρι,19 ετών.Έχω ύψος 1.82 και φοράω 45 νούμερο παπουτσιού στα Converse και 46 νούμερο στα αθλητικά Nike.Οι απορίες μου είναι οι εξής:1.Θεωρούμαι ψηλός,ή απλά μέτριος στο ύψος;2.Οι πατούσες μου είναι δυσανάλογα μεγάλες σε σχέση με το ύψος μου;3.Είναι φυσιολογικό το ότι φοράω ένα νούμερο μεγαλύτερο στα αθλητικά;4.Σε ποιά ηλικία σταματούν συνήθως να ψηλώνουν οι άντρες;Έχω περιθώριο για περαιτέρω ανάπτυξη;Πραγματικά δε θέλω να σας κουράζω,απλώς θα ήθελα να λάβω έστω και μία σοβαρή απάντηση,διότι με έχει κυριεύσει έντονη ανασφάλεια.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
3
 
 
 
 
σχόλια
1 .Eφ όσο δεν χωράς όρθιος κάτω από μανιτάρι είσαι ψηλός .2. Η αναλογία πατούσας υψους προσδιορίζεται από τον τύπο Η x 2pn x 3,14 - cn / το τετράγωνο της ρίζας της διαμέτρου της τρύπας του όζοντος άρα βάση υπολογισμών που μόλις έκανα ναι είσαι οκ .3.Δοκίμασε στα Puma μπορεί εκεί να δεις διαφορά .4.Με τη μέθοδο του Προκρούστη όλα είναι πιθανά !!!!Είσαι οκ ρε μην τρελένεσαι !!
Ψηλό θα σε έλεγα, τώρα για τη δυσαναλογία πατουσών δεν ξέρω.. μια χαρά μου φαίνεται και το 45-46, αλλά βασικά μην σε νοιάζουν τέτοια πράγματα, άκου εκεί δυσανάλογη πατούσα χαχαχα. Το θέμα είναι τι παπούτσι φοράς, όχι τι νούμερο. όσο για την ανάπτυξη, πού να φτάσεις ρε αγόρι? :)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon