ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.9.2015 | 22:41

Όχι τίποτα άλλο...

...πλησιάζει και ο χειμώνας.Και με την έλευση της καλύτερης εποχής του χρόνου (στην Ελλάδα),θα αρχίσουν τα γνωστά παράπονα για την ακρίβεια του πετρελαίου και την έλλειψη θέρμανσης.Παιδιά,μεσογειακό είναι το κλίμα της χώρας μας.Να ευγνωμονείτε κάθε μέρα την τύχη σας που δε γεννηθήκατε σε χώρα με δριμείς χειμώνες (βλέπε Ρωσία) και επιπλέον να χαίρεστε που απολαμβάνετε (στη συντριπτική πλειοψηφία σας) ένα αξιοπρεπές βιοτικό επίπεδο.ΤΕΡΜΑ η μιζέρια λοιπόν.
4
 
 
 
 
σχόλια
Α επισης επειδη οπως σου ειπα εχω αντιμετωπισει περισυ τετοια κατασταση εσυ που απο το λαπτοπακι σου το αποκαλεις ''Μιζερια'' εκει βορειοδυτικα και αλλου οι ανθρωποι το αποκαλουν επιβίωση..
Απορω με την χαζομαρα σου....αν εχεις επισκεφτει ποτε την Φλωρινα και την Καστορια τον χειμωνα (περισυ μεσημεριανες ωρες ειχε -14) και αν εχεις δουλεψει και πληρωσει ποτε με τον κοπο σου τοσους τονους ξυλα,πετρελαιο..
Scroll to top icon