ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.12.2012 | 23:15

Μ-Α-Μ-Α

Θα ηθελα να πω οτι ζουμε σε μια απροσωπη κοινωνια που το θεμα οικογενεια ειναι το σημαντικοτερο...Αλλα επειδη εγω δεν εχω νιωσει υπεροχα μεσα στην οικογενεια μου αλλα προσπαθω να την αποδεκτω μου λειπει το χαδι της μητερας μου γιατι δεν την γνωρισα ποτε...Ειχε πεθανει οταν ημουν τεσσαρων μηνων...Αναζητω αυτην την αγκαλια οχι ομωσ στα λαθως μερη..Παλευω με χιλιους δαιμονες για να μην διαλεξω ανθρωπους γυρω μα βαση μονο αυτο το κριτηριο...Ειμαι ενηλικη πια αλλα οταν με ρωτανε για την μαμα μου εχω ενα κομπο ...Και το ερωτημα ειναι θα φυγει ποτε αυτο? ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ!(ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΑΥΤΟ)
1
 
 
 
 
σχόλια
Ευχαριστω αυτο μου δινει κουραγιο αρκετο...Τον φοβο αυτον τον νιωθω και εγω καμμια φορα...ελπιζω να φυγει οταν θα κανω και εγω δικα μου παιδια μεχρι τοτε υπομονη και θα το αντιμετωπισω!!!!!!!!
Scroll to top icon