ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.10.2015 | 00:40

Ρε παιδιαααα

Έξω φυσάει κι έχει κρύο. Απόψε κατέβασα το υπερλατρεμένο μου χουχουλιάρικο πάπλωμα. Ειμαι σκεπασμένη σαν σε φωλίτσα και σκέφτομαι πόσο θεϊκά θα ήταν να μοιραζόμουν το αγαπημένο μου πάπλωμα με κάποιον. Την περιμένω τόσα χρόνια αυτή τη στιγμή! :)
2
 
 
 
 
σχόλια
Δεν πιάσαν ακόμη τα κρύα. Εγώ κοιμάμαι χωρίς τίποτα με ένα ελαφρύ σεντονάκι μόνο, και τον γάτο μου (πορτοκαλί πιτσιλωτός καθαρόαιμος) αγκαλίτσα. Και είμαι μια χαρά.Πρόσεχε τί εύχεσαι γιατί μπορεί να το αποκτήσεις! Να είναι ένας άντρας δίπλα σου, ας πούμε και να ροχαλίζει δυνατά, ή να σε έχει στο κλάσιμο κυριολεκτικά... Γιατί δεν κοιμάσαι αγκαλίτσα με μια γατούλα; Δοκίμασε και θα με θυμηθείς! Θα σε "ζυμώνει" κιόλας!
Δηλώνεις ξεκάθαρα ότι το δικό σου πάπλωμα είναι για δυο άτομα δηλαδή;Επικροτούμε το χουχούλιασμα με σοκολάτες/καφέδες/τσάγια/ζεστά κρασιά ΧΩΡΙΣ ΓΑΛΑ και χαιρετίζουμε αγωνιστικά τη δήλωσή σου εξομολογούμενη.
Scroll to top icon