ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.10.2015 | 17:22

Αμαν πια!

Το βλέπω στο facebook, αλλά και στην καθημερινή μου ζωή... Κοπέλες ξινές, καπάτσες, αγέλαστες, με το υφάκι της ντίβας έχουν τα καλύτερα παιδιά (και στο facebook τα περισσότερα like, αλλά δε μας νοιάζει αυτό). Εμείς οι γλυκές, χαμογελαστές και καλοσυνάτες γιατί δεν έχουμε κανέναν; έχει δίκιο ο κολλητός μου που λέει να βγάζω τον κακό μου εαυτό κι όχι τον καλό μου; Και ποιος σου λέει, κύριε, ότι με εμένα δε θα περάσεις καλά; Εσύ χάνεις τι τρελά κόλπα κάνω στο κρεβάτι και πόσο πολύ μπορώ να σε βοηθήσω γενικότερα στην ζωή σου! Αλλά εσύ επιλέγεις τα αγγούρια... γιατί απλά είναι αδύνατες και ξινές!!!
5
 
 
 
 
σχόλια
Ενώ εσύ είσαι τόσο γλυκειά....μέλι στάζει το στόμα σου.Μα τόση καλοσύνη πιά?φτού φτού μην σε ματιάσουμε βρέ.Μήπως την ξινίλα που τόσο έντονα επικαλείσαι,την διαθέτεις εσυ?Μήπως να σταματήσεις να θάβεις άλλες κοπέλες για να ανέβεις εσύ?Μήπως?Δύσκολο εεε?
Scroll to top icon