ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.10.2015 | 23:43

Νοιωθω ανωμαλη....

Ειμαι straight κοπελα. Μου αρεσουν οι αντρες και πολυ μαλιστα. Αλλα φτιαχνομαι πολυ με το να βλεπω λεσβιακο πορνο. Και αυνανιζομαι την ιδια στιγμη. Μονο στην σχεψη οτι κοπελες φιλιουνται ή τριβονται η μια στην αλλη σταζω.! Καθε φορα που τελειωνω ομως νοιωθω πολυ ασχημα. Εκτως οτι νοιωθω καπως παραξενα νοιωθω και οτι εχω κανει αμαρτια. Πιστευω στον Θεο και καθε φορα που αυνανιζομαι και μαλιστα με κατι τετοιο που θεωρειτε ανωμαλο νοιωθω πολυ ασχημα Υπαρχει καποια αλλη κοπελα που να περναει το ιδιο???? Σας παρακαλω απαντηστε μου!
19
 
 
 
 
σχόλια
Προσωπικά έχω διαβάσει άρθρα που εξηγούν γιατί αρέσει και στις straight γυναίκες να βλέπουν λεσβιακό πορνό και ο λόγος είναι επειδή περιέχουν πολλά προκαταρκτικά-κάτι το οποίο λείπει από το straight πορνό. Δεν ξέρω αν βοηθάει καθόλου αυτή η πληροφορία. Επίσης πιστεύω πως ο αυνανισμός είναι υγεία.
Αν το δοκιμάσεις κιόλας, μπορεί να σου αρέσει πολύ, πάρα πολύ... Λίγοι άντρες έχουν την τεχνική και γνωρίζουν τόσο καλά το γυναικείο σώμα και τα μυστικά του, όσο μία γυναίκα. Και άσε το Θεό στην απέξω. Ούτε ένας είναι, ούτε ο μόνος αληθινός. Στην ασία λατρεύουν το σεξ ως θρησκεία, σε κάποια δόγματα, π.χ. Εκεί θεωρείται αρετή και το μόνο μέσο προσέγγισης του θείου.Άμα τη βρίσκεις έτσι δεν πέφτει λόγος σε κανένανε, ούτε να αισθάνεσαι άσχημα. Το σώμα σου ξέρει καλύτερα από "εσένα" τί ακριβώς θέλεις και χρειάζεσαι, άστο να δουλέψει φυσιολογικά.Ούτε το λεσβιακό είναι μονόδρομος. Μπορείς άνετα να είσαι μια υπέροχη bi.
Λοιπον εδω ειναι που πρεπει να αγωνιστεις διπλα διοτι στις σεξουαλικες αμαρτιες πρεπει να καθυποταξεις και ψυχη και σωμα. Εμενα με βοηθησε η προσευχη, ετσι γινονται ολοι οι αγωνες εναντιον των παθων μας. Ιδιαιτερως να προσευχεσε στην Παναγια να σε βοηθησει. Και να μην ξεχνας να εχεις ως προτυπο τον Χριστο, ποσο θα επωφεληθεις αν πριν κανεις το οτιδηποτε σκεφτεσαι αν θα το εκανε αυτο ο Χριστος. Ειναι στο χερι σου, καλη δυναμη και σθενος ψυχης.
Ποτε δεν καταλαβα γιατι το σεξ θεωρείται αμαρτία,ίσως αυτος ειναι και ενας απο τους λόγους που έπαψα να πιστευω.Το θεμα ειναι το εξής:δεν μπορω να αντιληφθω γιατι οταν ενας ανθρωπος εχει φιλότιμο,βοηθάει τους γύρω του,ειναι ευγενικός και καλοπροαίρετος και προσπαθεί να μην βλάπτει κανέναν και τιποτα,γιατι κρίνεται τόσο έντονα απο τη θρηςκεια σχετικά με το τι τσόντα αυνανιζεται;Και στην τελική,ακομα και τα ζώα παίζουν με τα γεννητικα τους όργανα,αυτο τα καθιστά αμαρτωλά;Το σεξ και ο αυνανισμός ειναι στη φύση του ανθρώπου.Δεν υπαρχει τιποτα κακο σε αυτα,εκτος βεβαια αν μιλαμε για κακοποίηση.
To σεξ που γινεται αποκλειστικα για την ηδονη ειναι αμαρτια, αλλο ειναι το σεξ που γινεται ως αποτελεσμα πραγματικης αγαπης και αυτο δεν αποτελει αμαρτια. Οσες πολλες αρετες και αν εχει ενας ανθρωπος αυτο δεν σημαινει οτι διαγραφεται καποια αμαρτια εξαιτιας του πληθους των αρετων του! Καθε μερα ειναι και μια μαχη εναντιον των παθων σου. Και οχι τα ζωα δεν αμαρτανουν, δεν μπορεις να μου εξισωνεις τα ζωα με τον λογικο και ηθικο ανθρωπο. Τα ζωα ουτε λογικη εχουν ουτε ηθικη επομενως δεν αμαρτανουν. Δηλαδη τι προσπαθειτε να κανετε; Να μας μετατρεψετε σιγα σιγα σε αγρια θηρια και αλογα ζωα;
Και ποιος τα διδάσκει ολα αυτα,Κώστα;Ο καλός θεός που αφήνει χιλιάδες παιδάκια να πεινάνε στην Αφρική,που οδηγεί σε θάνατο χιλιάδες αθώους στους πολέμους,που φορτώνει καθε νεογέννητο με ενα αμάρτημα που ποτε δεν διεπραξε(το προπατορικό)και που το καθιστά αμαρτωλό για πάντα εκτος και αν βαπτιστεί;Αυτος ο θεός σου διδάσκει πως το σεξ για ηδονή ειναι αμαρτία;Ή μηπως σου μίλησε ο θεός αυτος καθεαυτος και σου το ξεκαθάρισε;
Ρωτας ποιος τα διδασκει ολα αυτα; Μα ειναι η κοινη λογικη! Δεν χρειαζομουν καν την θρησκεια για να το καταλαβω αυτο. Αλλα βλεπεις καποιοι εθελοτυφλουν για να αμαρτανουν ελευθερα. Απο που εως που ο Θεος αφηνει τα παιδια στην Αφρικη να πεινανε; Τους αθωους να σκοτωνονται στους πολεμους; Αυτα καλη μου τα κανει ο ανθρωπος. Παλι δεν θελετε να δειτε την ευθυνη σας και λετε ας κατηγορισουμε το Θεο για αυτο, βεβαια πιστευουμε οτι δεν υπαρχει αλλα φταιει για τις αδικιες που διαπραττουν οι ανθρωποι και αυτο ειναι και αποδειξη οτι Θεος δεν υπαρχει. Μονο εσεις θα μπορουσατε να ειστε τοσο παραλογοι, βρισκετε τις πιο γελοιες δικαιολογιες που δεν βγαζουν καν νοημα για να αμαρτανετε ελευθερα και να συνεχιζετε αμετανοητα τον ασωτο βιο. Και οταν δεν κανετε αυτο διαστρεφετε την αληθεια, δηλαδη μου λες οτι αν βαπτιστει το ατομο δεν αμαρτανει. Λαθος, η αμαρτια και βαπτισμενος να εισαι υπαρχει δεν εξαλειφεται με το βαπτισμα αλλα με τον καθημερινο αγωνα εναντιον των παθων μας. Θελει προσπαθεια κατι που εσεις απεχθανεστε. Ολοι ειναι αμαρτωλοι αλλα ο πρωτος ειμαι εγω και για αυτο προσπαθω και αγωνιζομαι με ολη μου την ψυχη και την δυναμη που εχω να νικησω τα παθη μου.
Μου μιλάς για κοινή λογική όταν η θρησκεία σου,σου διδάσκει πως δημιουργήθηκες έτσι στο άκυρο επειδή έδωσε την εντολή ο θεός και πως ο κόσμος φτιάχτηκε έτσι ξαφνικά μέσα σε εφτά μέρες;Μου μιλάς για κοινή λογική όταν πιστεύεις σε φίδια που μιλάνε και σε πλήρως ανεπτυγμένους νοητικά ανθρώπους ακριβώς τη στιγμή της δημιουργίας τους(αναφέρομαι στους πρωτόπλαστους)όταν η επιστήμη σου έχει αποδείξει το αντίθετο;Εξου και οι homo habilis,homo erectus,homo sapiens και homo sapiens sapiens..Ωραία,σύμφωνα με τα δεδομένα σου και τις πεποιθήσεις σου,εγώ είμαι αμαρτωλή και αντίθετη στην όποια προσπάθεια για έντιμο βίο.Σύμφωνα με τα δικά μου δεδομένα είσαι άλλο ένα θύμα της θρησκείας.Ας το λήξουμε τώρα γιατί είναι ανούσιος κι άλλος σχολιασμός.
Σε πειραξε το στουρναρι; Το παιρνω πισω. Κολλας στις λεπτομερειες που τις παραφραζεις κατα το δοκουν και δεν βλεπεις την ουσια. Δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια οι ανθρωποι κοιμουνται με τα παπουτσια. Τοσο πολυ δεν ξερουν τι τους γινεται πια. Παρ΄οτι δεν σου αρεσουν οι χαρακτηρισμοι βλεπω δεν εχεις κανενα προβλημα να τους χρησημοποιεις προς τους αλλους. Ας ειμαι εγω λοιπον ενας "αγενης αμορφωτος" δες ομως και εσυ λιγο τον εαυτο σου, μην βλεπεις μονο τους αλλους.
Λεπτομέρειες;Σε τι ακριβώς θες να σου απαντήσω;Στο οτι η επιστήμη δεν εχει αποδείξει τιποτα απο αυτα που λεω;Μια βόλτα σε ενα μουσείο με σκελετούς ανθρώπων των σπηλαίων,μια παρακολούθηση ενός εκπαιδευτικού έργου σε ενα πλανητάριο αρκούν για να πείσουν.Τουλαχιστον εμενα μου φαίνονται μακραν πιο πειστικά απο τις όποιες αλληγοριες.Γιατι δεν ξερω αν το εχεις παρατηρήσει αλλα όλες οι θρησκείες ειναι αποκλειστικά αλληγοριες και πραγματικά γεγονότα μηδέν.Δεν σε χαρακτήρισα ουτε και σε έβρισα.Το οτι εισαι αγενης ειναι κατι αντικειμενικό καθότι εγω δεν σε χαρακτήρισα στουρναρι ή καπως αλλιως.Το οτι εισαι αμόρφωτος θα έλεγα πως ειναι ενα συμπέρασμα γιατι ενας ανθρωπος που δεν εχει πάρει σωστή παιδεία σπεύδει να κατακρίνει την όποια αντίθετη άποψη και να χαρακτηρισει αυτόν που την διατύπωσε στουρναρι η οτιδηποτε αλλο.Φοβος προς το διαφορετικό,ίσως;
Μα δεν καταλαβαινεις οτι δεν εχει λογικη βαση να μου συκγρινεις την θρησκεια με την επιστημη. Αυτα κανεις και μετα κρατιεμαι δεν κρατιεμαι να σε πω στουρναρι. Αλλο επιστημη και αλλο θρησκεια, η ουσιωδης διαφορα τους ειναι οτι η επιστημη σκοπο εχει να εξηγησει το πως ενω η θρησκεια το γιατι! Η επιστημη δεν ειναι σε θεση και ουτε προκειται να μας εξηγησει γιατι υπαρχει ζωη. Αυτο μας το εξηγει η θρησκεια που ομοιαζει πιο πολυ με φιλοσοφια. Για αυτο θα βρεις αλληγοριες και παραβολες για να τα καταλαβαινουν ολοι οσοι εχουν καθαρη καρδια και οχι μονο οσοι ειναι σπουδαγμενοι επιστημονες. Και πραγματικα γεγονοτα θα βρεις αλλα πρεπει να εχεις ανοιχτα τα ματια της ψυχης σου αλλιως θα σκεφτεις μια δηθεν δικαιολογια να τα απορριψεις και αυτα. Συγγνωμη για οποιον αναρμοστο χαρακτηρισμο ειναι ενα απο τα παθη μου που προσπαθω να καταπολεμησω. Δεν τα καταφερνω παντα. Ομως με πνιγει το δικιο.
Το γεγονος οτι διαφωνούμε δεν σου δίνει κανένα δικαίωμα να με προσβαλεις.Κατσε εσυ στην θρησκεία σου κι εγω στην επιστήμη μου,ουτως ή αλλως δεν υπαρχει λόγος να αναλωνομαστε αλλο.
Παλι τα ιδια... Τι σου εξηγω τοση ωρα οτι δεν υπαρχει θρησκεια vs επιστημη. Εσυ ομως συνεχιζεις εκει το ιδιο τροπαριο μην εχοντας κατι ουσιωδες να πεις. Σου ζηταω συγγνωμη ουτε αυτη την καταδεχεσαι ομως. Πραγματι δεν εχεις κατι να πεις. Ας ληξει εδω αυτος ο παραλογισμος.
Κάποτε η εκκλησία κατέκρινε ακομα και τα μαχαιροπήρουνα,αυτο παει να πει πως είμαστε αμαρτωλοί επειδη τα χρησιμοποιούμε;Ξεκολλα το μυαλο σου,δεν κανεις κατι κακο,δεν ενοχλείς κανέναν και κανενας θεός δεν μπορει να σε κρίνει για το τι κανεις στο κρεβάτι σου οταν εισαι καλός και έντιμος ανθρωπος.Απολαυσε το λοιπον.
Scroll to top icon