ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.10.2015 | 21:59

ΟΙ πιο πολλοί θα επικρίνουν

αλλά εγω πονάω. Πονάω επειδή δεν έχω τη δύναμη ή τον τροπο σκέψης που έχουν αυτοί που θα με κράξουν.Δεν αντέχω στη σκέψη πως μπορεί να έπαιξε κάτι ανάμεσα στο αγόρι μου και σε μια άλλη κοπέλα. Εβλεπα κάτι περίεργα πράγματα στο φεις. Κατι like σε φωτο που ηταν αυτος, κατι χαμόγελα σε ο,τι ανέβαζε...Είχα δει τυχαία και να είναι πάνω πάνω στη λίστα των μηνυμάτων του στο φεις οταν ημασταν διακοπές. Μονο το ονομα της ειδα και αυτο τυχαία.Μα να είμαστε διακοπές και να μιλάει με άλλη;Και σε ένα event την ειχε συναντήσει και το εμαθα μια μερα μετά , μου το πε ο ίδιος. Και τον έχω πετύχει να μιλάει μαζί της το βράδυ στο zoo και αυτό δε θα μου το ελεγε ο ίδιος. Αν δεν το ανακαλυπτα δεν θα το μαθαινα ποτέ Τι αλλο δηλαδή ;;;Ορκίζεται πως δεν ετρεχε κατι αναμεσα τους, εκοψε και αυτη τα πολλά πολλά, αλλά στανταρ μιλανε ακόμη. Δεν εφυγα, δεν μπορω και να το ξεχάσω όλο αυτό όμως.
5
 
 
 
 
σχόλια
Λιγο επιβεβαιωση ηθελε. Αν ειναι μικρος σε ηλικια συγχωρείτε αλλα αν ειναι λιγο πιο ωριμος θα επρεπε να ηξερε οτι δεν χρειαζονται τετοια παιχνιδια για να νιωθει ασφαλεια. Εσυ βεβαια ξερεις αν απλα επαιζε ή αν υπηρχε τιποτα αλλο απο πισω, που κατ' εμενα δεν συχωρειτε (για απιστια μιλαω)
σε ευχαριστω που απαντησες για αρχη, και που δεν μου μιλησες ασχημα , επειδή βλεπω οτι φοριεται πολύ σε τετοιες εξομολογήσεις. Είμαστε 1,5 χρονο, και όλα αυτα εχουν γινει πριν 1 χρονο. Ξερω κακώς αντεξα και δεν εφυγα, αλλα ειμαι και ημουν τοσο ερωτευμένη που δεν μπορούσα. Πες το χαμηλή αυτοεκτιμηση, πες το ηλιθιότητα.... οπως θες...Ομως ετσι εχει η ιστορία !
Με μπερδεψες λιγο... εφοσον εγινε πριν 1 χρονο εχει περασει αρκετος καιρος..κοιτα ολοι κανουμε λαθη...κ οταν λεμε οτι συγχωρουμε καποιον τον συγχωρουμε δεν του το το χτυπαμε αργοτερα.. ουτε ομως βασανιζεις το μυαλουδακι σου... απο την αλλη ομως πιστευω οτι οταν καποιος κανει κατι μια φορα ευκολα το ξανακανει.... συνεχισε κ οπου βγει.. τι να πω δικη σου αποφαση...
Scroll to top icon