Πρόταση για δίωξη κατά του Παπακωνσταντίνου

Πρόταση για δίωξη κατά του Παπακωνσταντίνου Facebook Twitter
2

Την άσκηση δίωξης κατά του Γιώργου Παπακωνσταντίνου ζητούν βουλευτές της συγκυβέρνησης  προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού Οικονομικών για παρέμβαση και αλλοίωση της «λίστας Λαγκάρντ». Οι βουλευτές κατέθεσαν πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής στη βουλή και ζητούν τη δίωξη του πρώην υπουργού για τα αδικήματα της νόθευσης εγγράφου και της παράβασης καθήκοντος.

Στην πρόταση την οποία υπογράφουν 71 βουλευτές, αναφέρουν ότι η προανακριτική επιτροπή που θα συσταθεί θα πρέπει να έχει τις αρμοδιότητες του εισαγγελέα πρωτοδικών και κατά συνέπεια σε αυτή ανήκει η διευκρίνιση και του θέματος της παρέλευσης ή μη της παραγραφής του αδικήματος για το οποίο διερευνώνται οι ευθύνες του πρώην υπουργού. Την πρόταση υπογράφουν 36 βουλευτές από τη Ν.Δ., 22 από το ΠΑΣΟΚ και 13 από τη ΔΗΜΑΡ. Από το ΠΑΣΟΚ δεν έχουν υπογράψει οι κ.κ. Παπανδρέου, Βενιζέλος και Κακλαμάνης.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Πέρασε μία δύσκολη εβδομάδα, δουλειά μας να μην σταματήσουμε στιγμή να υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας

Πολιτική / Μητσοτάκης: Πέρασε μία δύσκολη εβδομάδα, δουλειά μας να μην σταματήσουμε στιγμή να υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας που εισάγει αυστηρότερες ρυθμίσεις για την πώληση αλκοόλ και προϊόντων καπνού σε ανήλικους
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Αφού δεν την υπέγραψαν ούτε οι Συριζαίοι γιατί ψάχνουν να βρουν ποια φόρμουλα θα τους ευνοήσει περισσότερο. Αναρωτιούνται αν θα τους βολέψει η δίωξη του Παπακωνσταντίνου μόνο, αν πρέπει να κατηγορήσουν και τον Βενιζέλο, σκέφτονται για τον Παπανδρέου, διστάζουν για τον Σαχινίδη. Γενικώς, όλοι οι πολιτικάντηδες ενδιαφέρονται για απονομή δικαιοσύνης και όχι για τα μικροκομματικά συμφέροντά τους.