ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.10.2015 | 13:48

Ντρέπομαι

Ντρέπομαι γιατί έχω πολύ μεγάλα φρύδια και τα παιδιά στο σχολείο με κοροϊδεύουν γι' αυτό, προχθές μία συμμαθήτρια μου είπε πως είμαι ωραίος από την μύτη και κάτω. Ρώτησα την μητέρα μου σε ποια αισθητικό να πάω και μου είπε ότι αυτά τα κάνουν οι > και σε όποια αρέσεις (έλα όμως που δεν αρέσω σε καμία έτσι), ο πατέρας μου είπε πως αν τα βγάλω να μην ξαναέρθω σπίτι !Το χειρότερο είναι πως όχι μόνο ενώνονται μεταξύ τους αλλά είναι και πολύ μακριές οι τρίχες τους. Απελπισία.Ντρέπομαι ειδικά όταν μου απευθύνουν τον λόγο και με κοιτάνε όλοι, ειδικά με εμφανίσιμες γυναίκες θέλω να εξαφανιστώ.
6
 
 
 
 
σχόλια
δεν θα σχολιασω για τους γονεις σου, το εκαναν αλλοι..Αλλα εμενα μ αρεσουν τα φρυδια στον αντρα..ειναι γουστα.πιστευω θα το βρεις κ χωρις να κανεις τιποτα!
Συνήθως όσο μεγαλώνουμε αυτά τα έντονα χαρακτηριστικά μας που φαίνονται αταίριαστα στην εφηβεία με τον καιρό "μαλακώνουν" και ειναι όμορφα πάνω μας.Και εγώ είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τα φρύδια και είμαι κοπέλα και ήμουν και φοβερα ντροπαλή να πάω να τα βγάλω και να πάω την επόμενη μερα σχολείο σαν να μην τρέχει τίποτα. Τωρα να δεις που μου λένε συνέχεια τι ωραία φρύδια έχω. Χωρίς πλάκα.Το ίδιο και ο αδερφος μου αλλά και εκείνου τώρα φαίνονται ωραία που δεν τα κάνει τίποτα.Πάντως μπορεί να τα κόψεις λίγο στο μήκος. Δεν θα φαίνεται εντονη διαφορά απλά θα είναι πιο συμμαζεμένα.Κάντο σιγά σιγά και προσεκτικά. Δες κανενα βιντεάκι πως τα κάνουν οι γυναίκες. Δεν θα το πούμε σε κανέναν :)
Μην τρελαινεσαι! Οι αντρες γενικά έχουν πιο μεγάλα φρύδια. Τους συμμαθητές σου να τους γραφεις στα φρυδια σου και στην συμμαθητριά σου που σου είπε ότι είσαι ωραίος από τη μύτη και κάτω έπρεπε να της απαντήσεις "δεν ενδιαφέρομαι να σε γ@@#$w οπότε δεν με ενδιαφέρει από που και κάτω με βρίσκεις ωράιο" (αι σιχτιρ με το κάθε μαλακισμένο που έχει και άποψη).Ωστόσο τώρα αφού εσένα σε επηρεάζει μπορείς να το βελτιώσεις όπως σου είπε και η fraulitsa_f σε μία αισθητικό με διακριτικό τρόπο (ειδικά στην αρχή για να μην σου φανεί και εσένα η διαφορά μπορείς να κάνεις μικροαλλαγή μόνο), μετά μπορείς να βρεις το στύλ σου που θα ικανοποιεί εσένα. Ωστόσο λάβε υπόψη σου ότι και να αλλάξεις μπορείς να ακούσεις σχόλια από τους συμμαθητές σου σαν αυτά της μαμάς σου. Αυτοί πάντα κάτι θα βρουν να πουν. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος ότι μια αλλαγή δεν σημαίνει ότι θα αλλάξει και την στάση τους απεναντί σου. Είμαι μεγαλύτερη σου και δεν ξέρω τι παίζει σε αυτές τις ηλικίες αλλά εμένα για παράδειγμα δεν μου αρέσει κανένας άντρας που έχει βγαλμένα φρύδια, το βλέπω και δεν μου αρέσει προτιμώ να έχει φυσικά τα φρύδια του ένας άντρας. Όλα είναι θέμα γούστου, ποτέ δεν θα αρέσεις σε όλους.
Καταρχάς είναι σωστό αυτό που λέμε ότι πρέπει να αποδεχόμαστε τον εαυτό μας όπως είναι αλλά μικρές βελτιώσεις δεν είναι πια και τόσο τραγικές!Δε τους είπες ότι θα πας να κάνεις 40 πλαστικές για να μοιάσεις του Τυάστιν Μπίμπερ! Έλεος!Απαράδεκτοι και οι δυό γονείς σου επίσης! Η μάνα σου γιατί είναι ρατσίστρια με τον υποτιμήτικό τόνο και χαρακτηρισμό για τους ομοφυλόφιλους άντρες και καραβλαχάρα γιατί ζει ακόμα στην εποχή του 60 που δεν ξέρει ότι η τεράστια αντρική βιομηχανία μόδας και καλλοπισμού δεν είναι μόνο για τους gay. Ο πατέρας σου απ την άλλη είναι ένας απολίτιστος αγροίκος που απειλεί το παιδί του ότι θα το πετάξει έξω από το σπίτι για μια ηλιθιότητα, που στο κάτω κάτω θα βοηθήσει την ψυχολογία σου, φερόμενος εγωιστικά και σκεπτόμεος την πάρτη του, μη τυχόν και κακοχαρακτηρίστει ό ίδιος, αν δει ό κόσμος ότι ο γιός του περιποιήθηκε τα φρύδια του! Αν είναι δυαντόν! Συγνώμη που βγαίνω λίγο από τα ρούχα μου, αλλά παρόμοιες στερεοτυπικές συμπεριφορές με έχουν καταστρέψει και μένα σαν παιδι και τρέχω μετά από χρόνια να ανακτίσω την αυτοπεποίθηση που δε με διδάξανε από το σπίτι! Συγχύζομαι πλέον με τέτοιους γονείς που καταστρέφουν τα παιδιά τους αντί να τα στηρίζουν!Θα πρότεινα να τους γράψεις και τους δυο και να πατήσεις πόδι σε αυτό το ασήμαντο θέμα για το οποίο δεν πρέπει να έχουν λόγο! Είναι τα δικά σου φρύδια και θα τα κάνεις ότι θέλεις γιατί εσύ ζεις με αυτά και τις συνέπειες που σου προκάλούν στην διάθεσή σου! Κλείσε ένα ραντεβού με μια αισθητικό και πες της να στα διορθώσει με τρόπο διακριτικό και φυσικό, χωρίς να το παρακάνει και να δείχνουν επιτιδεύμένα. Από κει και πέρα είναι έυκολο να τραβάς μόνος σου κάθε τόσο τις κοντούλες τρίχες που θα ξαναβγαίνουν για να διατηρηθεί το σχήμα που θα σου δώσει η ειδικός.Στη συνέχεια γύρνα σπίτι, αγνόησε τον πανικό των γονιών σου που θα κρατήσει μόνο 2 μέρες (στο υπογράφω) και το θέμα μετά θα ξεχαστεί. Βγες μετά στον έξω κόσμο με άλλον αέρα και νιώσε περήφανος για την νέα σου αλλαγή. Μην αφήσεις κανέναν να χλευάσει την απόφασή σου να φτάσεις την καλυτερη δυαντή εκδοχή του εαυτού σου και απάντα με θράσσος σε όποιον τολμήσει να αστειευτεί λέγοντας "και συ τι έκανες για να βελτιωθείς σαν άνθρωπος ρε;" Όταν αντιστρέφεις σε τέτοια άτομα τα όπλά τους σαστίζουν και υποχωρούν. Καλή τύχη και ελπίζω να βοήθησα.
Καλά χαλάρωσε!Δεν είναι και το παν τα φρύδια!Εγώ πάντως αν τελικά πας σε αισθητικό θα σου πρότεινα σχήμα αλα Νανα Παλαιτσακη!!Θα αλλάξουν στάση και οι γονείς σου όταν σε δούν!:-P

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon