ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.10.2015 | 23:14

Ερώτηση.

Τι θα συνέβαινε εάν εξαφανιζόταν ξαφνικά το ανθρώπινο είδος;
5
 
 
 
 
σχόλια
ηταν μια φορά και έναν καιρό ένας πλανήτης..στριφογύρναγε χαρούμενος γύρω απο τον εαυτό του,γύρω απο τον ήλιο του και με όλα τα υπολοιπα αστέρια ταξίδευε στο γαλαξία του..μέχρι που...συνάντησε έναν παλιόφιλο άλλο πλανήτη!!! γεία σου τι κάνεις? του λέει. πόσο δισεκατομύρια έτη φωτός έχω να σε δω??? αλλα εσύ δεν φαίνεσαι καλά...τι έχεις?Ασε...του λέει ο παλιόφιλος πλανήτης. Που να στα λέω...έχω βγάλει ανθρώπους....!! και του λέει ο χαρουμενος πλανήτης:Αντε καλέ!! και για αυτο κάνεις έτσι?? μην ανησυχείς!! για λίγο είναι!! θα φύγουν βρε!!του έκανε "πατ πατ" στο λυπημένο βόρειο πόλο του (κεφαλάκι) και συνέχισε ανακουφισμένος την πορεία του. τώρα πια ήξερε ότι ο φίλος του δεν είχε και τίποτα σπουδαίο.
Και του 'λεγα του Έκτορα..Ρε μάθε γράμματα! Τίποτε αυτός..Ρε άνοιξε κανα βιβλίο! Τίποτε αυτός..Ρε θα εξαφανιστούμε ρε 'μεις οι άνθρωποι! Τίποτα στα παπ@@@@ του ο Έκτορας, εκεί να παίζει με το κόκκαλο..Πέθανε που λες ο Έκτορας, άφησε δυό απογόνους. Τον Ρούντι και τον Ράκελ.Ρε μάθτε γράμματα! Τίποτε αυτοί..Ρε άνοιξτε κανα βιβλίο! ΡΕ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΕΕΕ!!!Τίποτε αυτοί στα παπ@@@@ τους..Εκεί να παίζουν με το κόκκαλο..Ε δεν φταίω γω ρε φίλε να εκπαιδεύω ζώα να ξαναχτιστεί ο κόσμος απ' την αρχή!Με γράφουν όλοι..
Scroll to top icon