ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.10.2015 | 17:30

Ταξίδι με γκρουπ ή μόνος

Λέμε με την κοπέλα μου να πάμε ένα ταξίδι στο εξωτερικό...Κανείς από τους δυο μας δεν είναι από οικογένεια με πολλά λεφτά...Εγώ τα έχω μαζέψει κάνοντας οικονομία και περιορίζοντας τα έξοδα μου...Η κοπέλα μου δυστυχώς θα τα πάρει από τους δικούς της οι οποίοι μπορούν να της δώσουν μέχρι ένα συγκεκριμένο ποσό το οποίο είναι περίπου ίσο με όσα έχω μαζέψει...''Δυστυχώς'' επειδή από την στιγμή που θα της δώσουν εξολοκλήρου το ποσό επηρεάζουν την επιλογή του ταξιδιού και θέλουν για λόγους ασφαλείας να πάμε με γκρουπ αλλιώς δεν δέχονται...Πιστεύω ότι είναι τουλάχιστον ηλίθια η επιλογή του γκρουπ γιατί:1) Τα περί ασφάλειας δεν ισχύουν καθώς πιο εύκολα θα τραβήξουμε την προσοχή με το γκρουπ από ότι μόνοι μας σε όποιον θέλει να εκμεταλευτεί τουρίστες, καθώς τα περισσότερα σε βάζουν να πετάξεις με την λιγότερο ασφαλή Ryanair και όχι με Aegean και φυσικά είτε μόνος είτε με γκρουπ αν είναι να γίνει το κακό θα γίνει (χτυπάει ξύλο)...2) Δεν είμαστε ηλικιωμένοι να μην μπορούμε να πάμε μόνοι μας (20 και 19 οι ηλικίες μας) και ξέρουμε φυσικά πως να χρησιμοποιούμε το ιντερνετ για να βρούμε χάρτες και λοιπές βοήθειες...Και 3) ούτε τεμπέλης ούτε ανοργάνωτος είμαι και περίμενα και πως και πως την στιγμή που θα αγοράζαμε έναν ταξιδιωτικό οδηγό και θα φτιάχναμε μόνοι μας το πρόγραμμα μας για το ταξίδι...Όλα αυτά ενώ όταν βρήκαμε ένα πιθανό γκρουπ και εκείνη τους το έδειξε αυτοί δεν είχα κανένα πρόβλημα με το ότι θα είχαμε τουλάχιστον μια μέρα (χώρια τις προαιρετικές βόλτες με το γκρουπ που θα αποφεύγαμε) ελεύθεροι...Δηλαδή δεν έχουν θέμα με το ότι θα πάμε και θα έχουμε έστω μια μέρα ελεύθεροι αλλά έχουν με το να κάνουμε ολόκληρο το ταξίδι...Τα έχω συζητήσει όλα αυτά με την κοπέλα μου και θέλει και αυτή να πάμε μόνοι μας αλλά επειδή θα είναι η πρώτη της φορά έξω κατανοεί τους δικούς της για το θέμα τους με το γκρουπ και ας μην στέκει με βάση τα όσα έγραψα...Η απάντηση σε όποιον/α άντεξε να το διαβάσει είναι ναι και στα τρια...Ναι τα γράφω εδώ για να μου πείτε την άποψη σας αλλά κυρίως για να τα βγάλω από μέσα μου...Ναι ξέρω υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά προβλήματα για να εκνευρίζομαι...Ναι ζητώ συγνώμη που βγήκε κείμενο ολόκληρο...Ευχαριστώ...
5
 
 
 
 
σχόλια
Τα λεφτά της τα δίνουν αλλά αυτό δε σημαίνει πως έχουν δικαίωμα να αποφασίσουν τι θα τα κάνει. Νομίζω καλύτερα να πάτε οι δυο σας, αν πάτε φαντάζομαι Ευρώπη είναι ασφαλέστατη.
Τα λεφτά είναι δικά τους και μπορούν να τα ξοδεψουν όπως θέλουν αυτοί. Δηλ έχουν δικαίωμα να απαιτήσουν να πάτε με γκρούπ.Και είναι και 19 και δεν έχει ξαναβγεί εξω..Πάντως μου φαίνεται μικρή θυσία μπροστά στο ταξίδι.
Εγώ να σου πω την αλήθεια πάντα μόνη μου τα οργάνωνα και δεν είναι λίγα. Εμπειρικά πάντως πιο φτηνά μπορεί να σου βγει με το να το οργανώσετε μόνοι σας παρά με γκρουπ.
Νομίζω υπερβάλλεις. Δεν είναι και τόσο κακό το ταξίδι με γκρουπ.Ισα ίσα που εισαι σε καποιο πρόγραμμα και καταφερνεις να δεις ολα αυτά που πρέπει και αλλιώς μπορεί να μην έβλεπες. .Συμφέρει και οικονομικά γιατί συνήθως κλείνουν καλες τιμές στα μουσεία ή περιλαμβανονται και στο πακετο,σε ενημερώνουν ως προς τις οικονομικές επιλογές φαγητού και διασκεδασης κ.λ.π.Ασε που έχουν ξεναγό και όντως μαθαινεις πράγματα. Εξάλλου εφόσον προβλέπεται και ελεύθερη μερα, δεν χρειάζεται να σε απασχολει κάτι. .Το πολυ πολυ κανετε και κοπάνα αν το πρόγραμμα μιας μέρας δεν σας ενθουσιάζει. .Δεν νομίζω οτι υπάρχει λογος να στενοχωριεσαι για κατι τέτοιο. Θα κανεις ενα ομορφο ταξιδι με την κοπέλα σου, θα εισαι ησυχος γιατι δε θα χρειαζεται να υπολογίσεις τπτ και θα αποκομισεις εμπειριες! Τι πιο τέλειο; ; Λοιπόν, να περάσετε τέλεια και να βγάλετε πολλές ωραίες φωτογραφίες! !!Υ.Γ.:Η Ryanair μια χαρα ασφαλεστατη είναι. .
Συμφωνώ απόλυτα! Ίσως να σας κουράσει το ταξίδι με γκρούπ, αλλά πιστεύω αξίζει τον κόπο. Άσε που είναι το πρώτο της ταξίδι, οπότε καλύτερα να πάτε με κάποιον που ξέρει!
Scroll to top icon