ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.10.2015 | 19:13

Δεν εμπιστεύομαι κανέναν πια,

νιώθω φυλακισμένη. Ο κόσμος είναι πολύ μικρός. Η ζωή μου είναι ασφυκτική. Δε θέλω να ξαναβγώ από το σπίτι. Θα ψοφήσω εδώ μέσα.
4
 
 
 
 
σχόλια
Και προτιμάς "να ψοφήσεις εκεί μέσα", από το να σηκωθείς στα πόδια σου, να προσπαθήσεις ξανά, έστω να δεις τον κόσμο και τα πράγματα πως πραγματικά είναι και να προσαρμοστείς στην πραγματικότητα; Ή από το να τα δεις ως εμπειρίες;Ο κόσμος δεν είναι τέλειος. Κι ο άνθρωπος είναι κοινωνικό ον. Επίσης, δεν έρχονται τα πράγματα πάντα έτσι όπως τα περιμένουμε, ούτε όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από το εγώ μας. Ούτε είναι λύση να κλεινόμαστε μέσα.Η ζωή σου ανήκει. Ο κόσμος είναι δικός σου. Βγες. Πάλαιψε. Άνοιξε μάτια/μυαλό/αντίληψη. Αφήστε τα παιδιαρίσματα. Έλεος...
Πανω κατω ολοι εχουμε περασει παρομοιο σταδιο. Η μαγκια ειναι να πεις ενα μεγαλο ΟΧΙ να βγεις εξω, να πιασεις τη ζωη απο τα μαλλια και να ζησεις! Μπορει να σου φανει δυσκολο αλλα πιστεψε με αυτη ειναι η ζωη. Ενα μεγαλο ανεκδοτο που αλλωτε θε γελας και αλλωτε θα κλαις!
εεεε κοίτα γιατί ΕΣΥ και όχι όλοι μας? ηρέμησε..όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε. επέλεξε να είσαι απο τους θαραλέους και όχι απο τους δειλούς. χάρη στο εαυτό σου θα κάνεις.
νιώθω φυλακισμένη. Ο κόσμος είναι πολύ μικρός. Η ζωή μου είναι ασφυκτική.MΕΧΡΙ ΕΔΩ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ.Δε θέλω να ξαναβγώ από το σπίτι. Θα ψοφήσω εδώ μέσα.ΕΔΩ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ.ΓΡΑΨΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΖΗΣΕ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΧΑΡΗ!
Scroll to top icon