ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.10.2015 | 12:49

FF Μοναχικοί άνθρωποι.

Ξυπναω,μπαινω εδω μεσα στην στηλη "σε αναζητω",και αναρωτιεμαι ποση μοναξια ειναι εγκλωβισμενη,φυλακισμενη στις ψυχες των ανθρωπων και σου γραφω τωρα.Ναι εσενα,του καθενα που απο φοβο,ή αδιαφορια δεν θα βοηθησει την γιαγια να περασει τον δρομο,εσενα που δεν θα σε νοιαξει οτι επεσες πανω σε μια κοπελα καταλαθως,εσενα που ειμαι σιγουρη οτι εχεις αναρωτηθει κεσυ ποση μοναξια κρυβεται εκει εξω.Βλεπεις ρε παιδι μου ενω ειμαστε στο 2015 φανταζεται ενας λογικος εγκεφαλος οτι ολα ειναι πιο ευκολα,πιο ευκολα θα πιασεις φιλια στο μετρο,πιο ευκολα θα μιλησεις..Κιομως οχι..Ολοι εσεις που αισθανεστε μονοι σας γιατι δεν δρατε?ΔΡΑΣΤΕ. Πειτε Καλημερα στον γειτονα σας(οσο κακοκεφος και να ειναι),βοηθηστε μια γιαγια να περασει τον δρομο,βοηθηστε καποιον..δωστε λιγη σημασια..φυσικο ενδιαφερον σε εναν αγνωστο που βλεπετε οτι το εχει αναγκη..οχι για να πειτε "εκανα καλο,θα μου γυρισει πισω"..Απλα καντετο..!!!!!Καλημερα σας.
2
 
 
 
 
σχόλια
Υπάρχουν και κοινωνικές επιταγές και ήθη που δεν μπορούν να ξεεχαστούν έτσι απλά. Πχ. δεν είναι εύκολο να μιήσεις με έναν άγνωστο άνδρα εάν είσαι γυναίκα έτσι στο ξεκάρφωτο γιατι μπορεί να σε θεωρήσει ¨τσούλα" π.χ. Κοινωνικές επιταγές (βλακείες δηλ)
Scroll to top icon