ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.10.2015 | 15:35

Ναι είμαι λεσβία...

αλλά θέλω ν αλλάξω. Θέλω να βρω ένα αγόρι και να ερωτευτώ, να νιώσω τη ζεστασιά του έρωτα. Έγινα λεσβία όχι από επιλογή αλλά γιατί δεν μπορούσα να χειριστώ την απόρριψη απ' το άλλο φύλο. Οι σχέσεις μου όμως με γυναίκες ήταν κρύες, αποξενωμένες και "σκληρές". Νιώθω όμως ότι τώρα έχω ωριμάσει και καταλαβαίνω ότι πρέπει να πάψω να είμαι τόσο εγωιστρια. Δεν είναι τόσο εύκολο αλλά νιώθω ότι θα τα καταφερω και θα γίνω ένας καλύτερος άνθρωπος.Κοπέλα 20.
10
 
 
 
 
σχόλια
Μή το φωνάζετε το κορίτσι. Είναι bi. Σύμφωνα με αυτά που γράφει, τουλάχιστον. Ψίτ, εσύ που το έγραψες, αν αυτό που λες ισχύει και όντως δεν ήταν επιλογή σου, γι' αυτό και είχες τέτοια "αντιμετώπιση" στις σχέσεις σου, από τη σύντροφο (ή έτσι θεώρησες, σου φάνηκε, όπως γράφεις, κτλ)... Αυτά που αισθάνεσαι βαθιά μέσα σου, ο άνθρωπος που είναι δίπλα και κοντά σου, μπορεί να τα νιώσει, να τα "διαβάσει", ακόμη και αν δεν το βγάζεις μόνη σου αυτό που σκέφτεσαι κι αισθάνεσαι προς τα έξω, ή ίσως βρίσκει μόνο του τη διέξοδο προς την επιφάνεια, έστω και ανεπαίσθητα...Να μή φοβάσαι την απόρριψη. Θάρρος κι αυτοπεποίθηση θέλει. Δοκίμασε και δοκίμασε ξανά. Αν δεν δοκιμάζεις καν, καθόλου, πώς είσαι σίγουρη; Δοκίμασε να "κυνηγήσεις" και λίγο, καμμιά πικάντικη κίνηση και τεχνική...; Μόνο εμείς δεν κυνηγάμε σήμερα, αντιστράφηκαν οι ρόλοι. Καλό Μ---ί στον Π----ο σου, έε, δηλαδή το αντίστροφο, έε...Πάντως κάπου σφάλεις, οι λεσβίες μια χαρά τη νιώθουν τη ζεστασιά του έρωτα, αν ήθελες να αμφιταλαντευτείς λιγάκι ακόμη και να είσαι όντως bi, μπορείς να το ζαχαρώσεις καλά, μπας κι αλλάξεις γνώμη... Έχει κάτι διαβολικά κοριτσάκια, και αγία κολάζουν πανάθεμά τα, Μμμμμ...
Δεν μπορεις να κανεις "διάγνωση" της σεξουαλικοτητας κάποιου μέσα απο μια εξομολόγηση 10 γραμμών.Ειναι λάθος ολο αυτο,χωρις τεκμήρια,ενα βιαστικό συμπέρασμα που την μπερδεύει.Το τι ειναι θα το ανακαλύψει μονη της σιγά σιγά.Μην βάζετε ταμπέλες με την πρώτη ευκαιρία.
Λεσβια θα'σουν αν σου αρεσαν ανεκαθεν οι γυναικες κ μονον οι γυναικες.Οχι απο επιλογη(τυπου "οι ανδρες ειναι μαλακες/γουρουνια/αναισθητοι/κ.ο.κ." ή "δν αντεχω την απορριψη τους")!Αν σκεφτεσαι τους ανδρες σεξουαλικα ρωμαντικα,ΔΕΝ εισαι λεσβια!Εχεις μπλεξει τα μπουτια σου τελειως μου φαινεται, χαζεμενο κι εσυ...!!!
Είστε πολλοί οι ηλίθιοι τελικά!Λες και το να είσαι ομοφυλόφιλος είναι μια επιλογή που κάνεις,έτσι μια μέρα επειδή σου τη βάρεσε.Με αυτές τις μπούρδες ντροπιάζετε και εμάς που ανήκουμε στην συνειδητοποιημένη κοινότητα lgbt+ ανθρώπων.Σοβαρέψου,άμα σταματήσεις να λες μ..@..ιες θα δεις πως και το άλλο φύλο δεν θα σε απορρίπτει τόσο.
Ποσο συμφωνω ομως μαζι σου. Δεν εισαι λεσβια αρχικα. Ακου εκει δεν ειμαι λεσβια απο επιλογη. Τι αλλο θα ακουσουμε; Σεμιναρια σεξουαλικης αυτομορφωσης για τη σεξουαλικη ταυτοτητα κανει η Thessaloniki Rainbow Youth. Ισως θα σε βοηθουσε να ξεμπερδεψεις το κουβαρι σου. Εισαι νεα... Απορριψη θα συναντησεις πολυ ακομα στη ζωη σου!
Scroll to top icon