ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.10.2015 | 16:26

Για σας που γκρινιαζετε οτι δε παιρνουμε τηλ

Όταν παίρνουμε το νούμερο σας δε σημαίνει ότι σας επιλέξαμε κιόλας.Μπορει να είστε η 40η στη λίστα των τηλεφώνων που πήραμε σε ένα βράδυ.Τι σας κάνει να πιστεύετε πτι επειδή δώσατε ενα κωλονουμερο θα σας πάρουμε κιόλας;Οτι να ναι.
6
 
 
 
 
σχόλια
Ξεκίνησα να απαντώ σοβάρα. Μετά λέω άστο να το πάω στην πλάκα. Μετά είπα πάλι να το πάω σοβαρά αλλά κατέληξα να γράφω αστειάκια. Το αποτέλεσμα είναι αυτό: Κανένα σχόλιο, mister
Εσύ σίγουρα είσαι εκπαιδευτής για υπεύθυνους προσλήψεων."Παιδιά όταν παίρνουμε τα βιογραφικά τους δε σημαίνει ότι τους επιλέξαμε κιόλας, μπορεί να είναι οι 40οι στη λίστα των βιογραφικών που πήραμε σε ένα πρωί. Επειδή μας έδωσαν ένα κωλονούμερο πιστεύουν ότι θα τους πάρουμε κιόλας. Ότι να'ναι"Θα εξηγούσε πολλά.
Θεωρεί κάποιος πως αυτό που γράφει(λίγο χύμα) ο εξομολογούμενος είναι ψέμα; Βγήκε, την είδε, της ζήτησε τηλ και;; Αύριο μπορεί πάλι να βγει να δει μια άλλη να ζητήσει τηλ που να του αρέσει περισσότερο. Γι αυτό εγώ είμαι κατά των γνωριμιών σε κλαμπ διότι δεν έχεις ιδέα τι είναι ο άλλος. Βέβαια και στον κύκλο σου μπορεί να μην έχεις ιδέα τι είναι πραγματικά ο άλλος, αλλά σίγουρα κάτι μπορείς να μάθεις.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon