ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.10.2015 | 12:31

Ερώτηση για κάποιον που ζει και εργάζεται στο εξωτερικό

Έστω ότι ζεις και εργάζεσαι στην Αγγλία φίλε μου σαν και εμένα.Έχω λοιπόν μια ερώτηση να σου κάνω, μια και σημαντική θαρρώ γιατί πριν κοιτάξω να ενημερωθώ πιο επίσημα θα ήθελα μια προσωπική γνώμη/εμπειρία.Η ερώτηση μου λοιπόν αφορά την στράτευση.Δεν γουστάρεις να αφήσεις την τέλεια δουλειά σου εκεί με τους μισθούς και τα προνόμια που έχει, τι κάνεις; Τι μπορείς να κάνεις;Πρέπει ντε και καλά να παρατήσεις όλα όσα έχτισες και θες να συνεχίσεις να χτίζεις για να γυρίσεις για τον αγαπημένο (χαχα) στρατό; ή υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις;Αν είσαι γνώστης του θέματος θα εκτιμούσα τα φώτα σου (όχι ήξερα έναν τύπου που ήξερε έναν τύπο που ήξερε έναν τύπο που ήξερε έναν τύπο).Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
1
 
 
 
 
σχόλια
Δεν ειναι δυσκολο να καταλαβεις οτι αν δεν εχεις σκοπο να γυρισεις ποτε, απλα δεν γυρνας. Και αν εχεις σκοπο π.χ. να γυρισεις στα 40 σου, δεν τρεχει κατι. Μεχρι τοτε αν οπως λες δουλευεις κλπ, θα εχεις παρει και μια υπηκοοτητα και ενα διαβατηριο αγγλικο.
Scroll to top icon