ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.10.2015 | 22:01

πάει πολύ

ημέρα πέμπτη, ώρα έβδομη, μάθημα αγγλικώνδιαβάζαμε κάποιες προτάσεις μεταξύ αλλών και η "even if you were the only man left in the world i wouldn't marry you"έρχεται η σειρά του Νίκου λοιπόν, αρχιζει να διαβάζει και κάπου στα μέσα της πρότασhς πετάγεται έντρομη αγγλικού και φωνάζει "ΜΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ. αυτή η πρόταση δεν είναι για σένα, πρέπει να την διαβάσει κάποιο κορίτσι"που είναι το κακό γαμώ; που να μάθαινε πως είμαστε και 2 παιδιά στην τάξη gay.
4
 
 
 
 
σχόλια
Μην δίνεις σημασία σε τέτοιους ανθρώπους,με τόσο μικρούς πνευματικούς ορίζοντες και ρατσιστικές διαθέσεις.Θα συναντήσεις πολλούς παρόμοιους ανθρώπους στη ζωή σου.Απλά μην ασχολείσαι.Δεν μπορείς να αλλάξεις τα μυαλά κάποιων προσκολλημένων,παρά μόνο να τους αγνοείς.Σκέψου τουλάχιστον πως όσο περνάνε τα χρόνια,άτομα τέτοιου είδους υπάρχουν σε όλο και πιο μικρό βαθμό και πως εν γένει υπάρχει περισσότερη αποδοχή προς το διαφορετικό τώρα,σε σχέση με το παρελθόν.Μην μπεις καν στον κόπο να ασχοληθείς με την αγγλικού σου και να ανοίξεις διάλογο,θα είναι ανούσιο.
Scroll to top icon