ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.10.2015 | 16:54

Τι παρατήρησα σήμερα..

Μου αρέσει πολύ η βροχή. Δεν έχω ομπρέλα, στην καλύτερη να έχω μια κουκούλα.. Λίγοι πλέον νιώθουν την βροχή, οι περισσότεροι απλά βρέχονται! (και δεν τους αρέσει καθόλου)
2
 
 
 
 
σχόλια
Ω, τη νιώθουμε τη βροχή. Ειδικά όταν πρέπει να πάμε στις δουλειές μας το πρωί και να περάσουμε την υπόλοιπη μέρα με παγωμένα ρούχα να στεγνώνουν πάνω μας και πόδια να κολυμπάνε στα παπούτσια γιατί δεν γίνεται να γυρίσουμε σπίτι να αλλάξουμε, τότε τη νιώθουμε πολύ. Επίσης όταν δεν έχουμε τη μέρα ελεύθερη για ρομαντικές βόλτες και μένουμε στην κίνηση για ένα τρίωρο επειδή όλοι οι δρόμοι έχουν κλείσει, και τότε τη νιώθουμε. Όταν έχεις την πολυτέλεια να βλέπεις τη βροχή από το παράθυρο του γαλλικού μπιστρό και να κάνεις πλάτσα πλούτσα με το έτερον ήμισυ στις λακούβες για να γελάτε, τότε είναι ωραία δε λέω. Αλλά με υποχρεώσεις δε συνδυάζεται η ρημάδα.
Δικαιολογίες.. Μπορείτε να πάρετε ρούχα μαζί σας να αλλάξετε αφού σας ενοχλεί τόσο πολύ. Στην κίνηση με χαλαρή μουσική και βροχή τίποτα δεν σε αγγίζει. Και δεν χρειάζεται τίποτα και καμία για να απολαύσεις την βροχή , δεν νομίζω να μπορείς να καταλάβεις όμως για τι ακριβώς μιλάω..
Scroll to top icon