ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.10.2015 | 02:13

ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΜΑΙ

Νιωθει οτι υπαρχει μονο αυτη! Καναμε παρεα απο μικρες. ειμαστε τωρα 19 εγω και 17 αυτη...συνεχως λεει ποσοι της την πεφτουν στο facebook..ποσοι την θελουν οταν βγαινει τη νυχτα.....ποσοι την κοιτανε....συνεχως μιλαμε μονο για τα δικα της θεματα, τα δικα της γκομενικα.....στην παρεα ολο παινευεται και με καποιον τροπο καταφερε να τους κανει ολους πλυση εγκεφαλου !Την βλεπουν ολοι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! και το λεω ειλικρινα! Δεν την ζηλευω ....ειναι νορμαλ ...εχει κιλα....μπρατσα χοντρα και τα παιδια στην παρεα την λενε κορμαρα!χαχαχα ειναι και για γελια......νιωθη πανεξυπνη....μονο αυτη εγραψε καλα στις πανελληνιες. 17.500..οι συμαθητριες της 18.800 και λεει οτι ειναι χαζες! Νομιζει οτι ειναι η πιο ομορφη παντα. Δεν λεει ποτε καλο λογο για αλλες κοπελες .ολες ειναι ασχημες για εκεινη! Ειναι χαζη εντελως .κοκορευεται για τα ακριβα ρουχα για ολα οσα εχει! Νιωθη οτι ειναι το κεντρο του κοσμου! Το χειροτερο ειναι οτι με κανει να νιωθω μειονεκτικα μπροστα της ....δεν νιωθω οτι την ζηλευω ...την αγαπαω αλλα γινεται τοσο κουραστικη! Πραγματικα με νευριαζουν τετοια ατομα αλλα ειμαστε μαζι απο μικρες! Αλλα ρε παιδια κανει πλυση εγκεφαλου στους αλλους και την βλεπουν ολοι πανεμορφη πανεξυπνη παρα πολη καλη κοπελα. Ενω της θαβει ολες και τις ζηλευει! ΕΛΕΟΣ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΒΑΖΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ!ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ! Τι να κανω για να μην δινω σημασια σε αυτα που λεει ? Να μην χαλιεμαι και να γελαω που ειναι τοοοοοοοοσο χαζηηηηη????? ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΙΕΖΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΗΣ! ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!
6
 
 
 
 
σχόλια
Επισης δεν ειμαι τρολ! Και ναι η πλυση εγκεφαλου γινεται! Ναι δεν διαφωνω η εικονα εχει δυναμη αλλα δυναμη εχει και ο λογος! Ειναι μια συμπαθητικη εμφανισιακα κοπελα .Σε καμια περιπτωση δεν ειναι αυτο που μας παρουσιαζει! Αρα στην προκειμενη περιπτωση εχει καταφερει να πεισει καποιους για κατι που δεν ειναι! Τους χαζους και ανωριμους! Προσοχη κυκλοφορουν πολλοι φαντασιοπληκτοι!
Αν δεν εισαι τρολλ τοτε το θεμα μαλλον το εχεις εσυ και θα σου πω γιατι :1) δεν μπορεις να πεισεις για την ομορφια σου κανεναν ειτε σε βλεπουν ομορφο ειτε οχι (για να την θεωρει η πλειοψηφια της παρεας ωραια τοτε μαλλον ειναι και εσυ δεν το βλεπεις (ή δεν θελεις ! ) 2) Το κειμενο σου ειναι πιο μπερδεμενο κι απ τα ακουστικα μου ... μια λες για εξυπναδα και μια για ομορφια και μετα παλι για εξυπναδα... δεν ξερεις γιατι να πρωτοπαραπονεθεις3) Πως γινεται τωρα να ναι 17 και να εχει γραψει και Πανελληνιες...?
Ίσως κερδίζει χρονιά ή δεν έχει κλείσει ακόμα τα 18.Γενικά πάντως η εξομολογουμένη φαίνεται λες και της κάνει παρέα με το ζόρι. Μην καταπιέζεσαι αν δε σου αρέσει. Σπαταλάς το χρόνο σου.Όσο για το θέμα της ομορφιάς, είναι υποκειμενικό έως ένα βαθμό. Κατά τ'άλλα η αυτοπεποίθηση βοηθάει.ΥΓ: εσύ κορίτσι μου στις πανελλαδικές πόσα έγραψες; Με τόσα ορθογραφικά δύσκολο να έπιασες 17..! Α, και... Όταν μεγαλώσεις θα καταλάβεις πως δεν κρίνεται ο έξυπνος κι ο βλαξ από τις πανελλαδικές...
Scroll to top icon