ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.10.2015 | 22:46

Αλλαγή τόπου

Γεια σας είμαι γυναίκα 32 ετών. Σαν χαρακτήρας είμαι άτομο που δεν το βάζει εύκολα κάτω. Είμαι εργαζόμενη από τα 19 μου χρόνια ταυτόχρονα με την σχολή μου, και τα επόμενα χρόνια με πλήρες -φουλ ωράριο. Στην προσωπική μου ζωή όμως είμαι πολύ ευαίσθητος χαρακτήρας, συν αισθηματική και βοηθω πάντα όπως και αν μπορώ. Έχω φιλίες από τα παιδικά μου χρόνια, δυνατές με σεβασμό και αλληλουποστηριξη. Και φιλίες που δημιούργησα τα επόμενα χρόνια με ουσία. Δόξα το Θεό έχω δύο γονείς διαμάντια πάντα δίπλα μου σε κάθε απόφαση και πολύ στήριξη, όπως επίσης και 2 υπέροχο αδέρφια. Καλά ως εδώ το πρόβλημα που αντιμετωπίζω όμως είναι ότι δυσκολεύομαι πάρα πολύ να ξεπεράσω το παρελθόν μου. Ήμουν παντρεμένη από τα 19 -25 με έναν άνθρωπο συναισθηματικα πολύ ασταθή, αφού τώρα που το σκέφτομαι ίσως και να πέρασα και κατάθλιψη δίπλα του μιας και τον λάτρευα αλλά είχε κάποια ψυχολογικά προβλήματα. Δεν άντεχα άλλο δίπλα του και χωρισαμε. Ο πόνος, και τα κενά τεράστια μακρυά του, όμως δεν μπορούσα να παραμείνω δίπλα του γιατί ένιωθα πως έχανα τον εαυτό μου.Στην πορεία προσπάθησα να κάνω κι άλλες σχέσεις όμως δεν ξέρω, από τη μία έκανα λάθη και από την άλλη δεν είχαν αυτά που ήθελα. Με αποτέλεσμα μοναξιά. Πολύ μοναξιά. Θέλω να κάνω σχέση, έχω να προσφέρω, θα θελα μελλοντικά να κάνω οικογένεια αλλά λίγο οι συγκυρίες που δεν μου έτυχε κάτι αξιόλογο εδώ και 2 χρόνια μιας και ζω σε επαρχία,κάπου κοντά στην Καβάλα, και το κερασάκι μια απόλυση με έχουν κάνει χάλια. Οι φίλοι μου, όλοι σε σχέσεις. Απίστευτη η μοναξιά. Θέλω να φύγω μακρυά εδώ όλα μου δημιουργούν θλίψη. Μου έχει τρυπώσει έντονα αυτή η ιδέα άλλα από την άλλη σκέφτομαι μήπως γίνομαι υπερβολική και κουράστηκα να παλεύω. Σκέφτομαι να πάω σε ψυχολόγο δεν ξέρω πλέον αν η φυγή είναι σωστή λύση και αν πρέπει να το παλέψω κι άλλο. Από την άλλη οι επαγγελματικες ευκαιρίες δεν μου δίνουν πια πολλά περιθώρια. Συγνώμη για το τεράστιο κείμενο απλώς ήθελα να τα βγάλω από μεσα μου.
5
 
 
 
 
σχόλια
Καλημερα,τι κανεις; διαβασα το κειμενο σου με προσοχη και σε νιωθω,μενουμε πολυ κοντα,νομιζω οτι τα περιθωρια να πας καπου αλλου ειναι ουσιαστικα μηδαμινα και απλα το λες στον εαυτο σου για δικαιολογια για να ξεφυγεις απο την δυσαρεστη θεση που εισαι,στην περιοχη μας δεν υπαρχουν δουλειες το ξερεις,ουτε για δειγμα,η μονη λυση ειναι να πλενεις πιατα σε ταβερνα στην γερμανια, εφοσον εδω περα η οικογενια σου ειναι σε χωριο οπως καταλαβα, εχω μερικες αποριες,λες εισαι μονη σου απο τοτε που χωρισες; εκανες απο τοτε που χωρισες σχεση;δεν καταλαβα ακριβως γιατι λες προσπαθησα να κανω σχεση αλλα δεν μπορεσα,και δυο χρονια δεν ετυχε κατι αξιολογο,δηλαδη απο τοτε που χωρισες δεν εκανες σχεση; τα λες λιγο μπερδμενα,οπως και να εχει αφου μενουμε πολυ κοντα αν θελεις να συνεχισεις την κουβεντα μπες στο προφιλ μου εδω και στειλε ε μειλ,θα χαρω να τα πουμε περαιτερω.
Τι δεν κατάλαβες ρε φίλε? Μετά τον 1ο της το χάος. Δεν είναι ότι όλοι οι επόμενοι που γνώρισε δεν έχουν αυτό που ζητάει. Είναι ότι δεν μπορεί να ξεπεράσει τον 1ο της και μάλλον δεν ξέρει τι θέλει. Ακούγομαι κακός, αλλά σκέψου πόσο "καραμέλα" πλέον κατάντησε το "δεν είχαν αυτά που ήθελα".
Να πω και εγώ αυτό που θέλω τότε και ας θεωρηθώ-ακουστώ κακιά (θα είμαστε δύο κακοί):αν διαβάσει κάποιος προσεκτικά το κείμενο και δει τα θετικά και αρνητικά που έχει στη ζωή της τότε απλά θα συμπεράνει ότι απλά είναι λίγο κακομαθημένη. Δεν είναι κάτι, περνάει με τον καιρό, θα ισιώσει και αυτή όπως οι περισσότεροι. Ειδικά αν δεις και συγκριτικά την περίπτωση με τα πραγματικά προβλήματα που έχει ο υπόλοιπος κόσμος θα πεις οτι οκ, μην το διαιωνίζεις κάτσε λύσε τα όποια κατάλοιπα σου και ψυχολογικά σου.
συμφωνω μαζι σου φιλε μου,παρεμπιπτοντως δεν μου εστειλε, αυτο λεω και εγω δηλαδη τα λεει πολυ διφορουμενα,χωρισε στα 25 και μετα αυτο που λες και εσυ,δεν ειχαν αυτα που ηθελα, δηλαδη αυτη χωρισε στα 25 και ειναι μονη 7 χρονια..γιατι δεν ειχαν αυτα που ηθελα..ενταξει.
Και ναι θα συμφωνησω και με την 17:47, οντως ακουγεσαι αρκετα να μην πω πολυ κακομαθημενη, γιατι ομως; εκει στο χωριο μαλλον βλαχοπριγκηπεσα την ειδες..!αλλα τα χρονια περνανε η μαλλον περασαν για σενα,32 πλεον και να γραφεις αυτα τα δεν ξερω τι θελω δεν βρηκα αυτο που ηθελα,και ξαναλεω η φυγη που λες ειναι επισης ενα σημαδι κακομαθημενου ανθρωπου μαλλον ετοιμα τα περιμενεις,δεν εστειλες μειλ να μιλησουμε οποτε εγραψα εδω γιατι συμφωνησαν και αλλοι μαζι μου.
Scroll to top icon