ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.10.2015 | 23:08

Μόνος...

Πρόσφατα χώρισα με την κοπέλα μου, που μου έκανε μαλακία με το που χωρίσαμε και ο τελευταίος κολλητός που είχα κρατήσει από το σχολείο μου ανακοίνωσε ότι δεν γουστάρει πια την παρέα μου, επειδή του έκανα μια μικρή βλακεία. Εν ολίγοις, μόνος. Είμαι πρωτοετής οπότε δεν είμαι και σε τόσο χάλια φάση, αλλά όλα τα κοντινά μου άτομα, αυτα που είχα μάθει και πραγματικά αγαπούσα χάθηκαν σε ένα δευτερόλεπτο. Με την κοπέλα δεν θέλω να τα ξαναβρώ γιατί αποδείχτηκε σκάρτη, ο κολλητός δεν πρόκειται να θελήσει να μου ξαναμιλήσει γιατί και οι άλλοι της παρέας (οι οποίοι με είχαν κάνει πέρα από όταν τα έφτιαξα με την κοπέλα μου) του βάζουν στάνταρ λόγια και δεν ήθελε και πολύ. Ήδη είχαμε απομακρυνθεί, τώρα ήρθε και αυτό. Τι συμβουλές έχετε; Βασίλης, 18.
2
 
 
 
 
σχόλια
Ανασυγκροτήσου κ πήγαινε παρακάτω. Λίγοι άνθρωποι στη ζωή μας έρχονται για να μείνουν. Καιρός να ανοίξεις άλλους ορίζοντες κ να δεις κάτι διαφορετικό. Μη το αφήσεις να σε πάρει από κάτω κ να σε ρίξει.. Είσαι πρωτοετής κ αυτό από μόνο του είναι "ατου"..γνώρισε κόσμο, πέρνα όμορφα, μη κυνηγάς να γνωρίσεις τους επόμενους κολλητούς ή κοπέλα..θα έρθουν όταν πρέπει κ θα το καταλάβεις.
Scroll to top icon