ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.11.2015 | 01:58

Μαμά γιατί;

Πριν λίγο η μαμά μου, μου είπε έντονα πως το πρόσωπο μου έχει παραμορφωθεί από το πάχος. Αύριο εχουμε συνάντηση με αγαπημένους συγγενείς που έχουμε να δούμε καιρό. Ήθελα τόσο πολύ να πάω, αλλά όχι.Μαμά να ξερες πόσο με στεναχώρησες, μπορεί εκείνη τη στιγμή να γέλασα αμήχανα, αλλά πόνεσα και τώρα δεν μπορώ να κοιμηθώ. Αν μπορούσες να δεις τι τραβάει η ψυχή μου, ίσως καταλάβαινες. Ίσως. Αντί να μου επιτίθεσαι, βοήθησε με!
2
 
 
 
 
σχόλια
*μίλησε στην μαμά σου για το πως ένιωσες.*σταμάτα να νιώθεις ενοχές.*άρχισε υγιεινό τρόπο ζωής.*κάντο για σένα και για κανέναν άλλον.**το πάχος είναι και ψυχολογική αντίδραση, πήγαινε και σε κάποιον ειδικό ψυχολόγο να μιλήσεις.*ΝΑΙ , πρέπει να κάνεις κάτι γιατί είναι η υγεία σου βρε παιδάκι μου, μην εθελοτυφλείς και μην βρίσκεις δικαιολογίες.*ΝΑΙ, η μητέρα σου δεν φέρθηκε καλά, να της το πείς! αλλα προχώρα και σώσε τον εαυτό σου αντι να αντιδράς αρνητικά σε κάθε παρατήρηση που σου κάνουν.
Ακούγεται άσχημο,δε λέω,όμως η μητέρα σου πιστεύω πως στο είπε καλοπροαίρετα.Και εγώ κάποτε υπήρξα υπέρβαρος.Εάν δεν υπήρχαν οι κολλητοί μου να μου λένε πόσο χάλια είχα γίνει και πόσο καλύτερος ήμουν αδύνατος,δεν θα έπαιρνα την απόφαση να τα χάσω τα κιλά.Πολλές φορές κάποια δόση κυνικότητας μας δίνει περισσότερο κουράγιο για να βελτιώσουμε τους εαυτούς μας.
Scroll to top icon