ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.11.2015 | 11:51

Μετά από 11 χρονια σχέσης

Πώς προχωράει κανείς...;
3
 
 
 
 
σχόλια
Είναι δύσκολο αλλά κατορθωτό. Μέσα σε μία τόσο διαρκή σχέση είναι λογικό ο άνθρωπος σου να έχει γίνει κομμάτι σου. Κομμάτι της ζωής σου, της προσωπικότητας σου. Νιώθεις ότι σου λείπει ένα τεράστιο κομμάτι του εαυτού σου. θα σου πάρει χρόνο. Ίσως σε κάθε επόμενη σου σχέση να φοβάσαι πως και πάλι θα χωρίσουν οι δρόμοι. ¨ομως στην ουσία είναι ένα δώρο ανεξάρτητα από το εαν το ήθελες ή όχι. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια έχεις ξεχάσει πως είναι να ζεις μόνος, αυτόνομος, χωρίς να νιώθεις υπόλογος για τις πράξεις σου, θέτοντας τον εαυτό σου πιο πάνω από το καθένα. Σημαντικό ρόλο παίζει βέβαια και η ηλικία. Όσο μικρότερος είσαι τόσο περισσότερο νιώθεις ότι μέσω αυτής της σχέσης διαμορφώθηκε ο χαρακτήρας σου. Δείξε υπομονή. Σου εύχομαι τα καλύτερα!
Προχωράω δεν σημαίνει ντε και καλά πηγαίνω σε άλλη σχέση. Προχωράω σημαίνει αναρρώνω, θέτω στόχους (δεν είναι απαραίτητο να ναι μια σχέση μέσα σε αυτούς), ξεπερνάω, στήνω νέα ζωή και ο,τι προκύψει.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon