ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.11.2015 | 19:24

Γάμος

Είμαι 28 κι όλοι οι γύρω μου λένε έμμεσα ότι πρέπει να παντρεύτω. Σπόντες, συμβουλές, ανθοδέσμες από νύφες... Μάλιστα έχουν βρεί και το γαμπρό... Αυτόν τον ρώτησαν αν με θέλει ή αν θέλει να παντρευτεί; εμένα με ρώτησε κανείς; Και με εμένα άνεργη πως θα ανοίξουμε σπίτι με ένα μισθό; Αισθάνομαι πολύ άβολα γιατί συμπεριφέρονται σαν να είμαι γεροντοκόρη ή απλά θέλουν να με ξεφορτωθούν λες κι εγώ δεν θέλω βρω μια δουλειά, να φτιάξω τη ζωή μου.Δεν περιμένω τον πρίγκηπα του παραμυθιού αλλά όχι κι έτσι!
2
 
 
 
 
σχόλια
Σα γυναίκα είσαι τυχερή, τουλάχιστον. Αν μπορεί ο γαμπρός να ανοίξει σπίτι μόνο με το δικό του το μισθό. Προς θεού όμως, δε λέω πως μόνο για αυτό πρέπει να του κολλήσεις και να αποδεχτείς τη μοίρα σου... Γνώρισέ τον όμως πρώτα και ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να εκπλαγείς πολύ, πολύ θετικά...Κοίταξε μην το μετανιώσεις όμως, ύστερα, αν τα απορρίψεις όλα μηχανικά χωρίς να εξετάσεις καταστάσεις και πρόσωπα. Σα γυναίκα έχεις αυτήν την ιδιαίτερη πολυτέλεια, να είσαι άνεργη και να σε θέλει κάποιος για ταίρι. Οι περισσότερες γυναίκες ούτε να τους φτύσουν καταδέχονται τους άνεργους, όχι να ανοίξουν σπίτι μαζί τους!
Scroll to top icon