Πέθανε το δίχρονο αγόρι που κακοποιήθηκε από το φίλο της μητέρας του

Πέθανε το δίχρονο αγόρι που κακοποιήθηκε από το φίλο της μητέρας του Facebook Twitter
4

Έχασε τη μάχη για τη ζωή το δίχρονο αγοράκι, που νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Παίδων "Αγλαΐα Κυριακού" το οποίο το απόγευμα του Σαββάτου κακοποιήθηκε βάναυσα από τον 23χρονο φίλο της μητέρας του.

Το παιδί που υπέκυψε στα τραύματα του το μεσημέρι έφερε εγκεφαλικές κακώσεις και κακώσεις στα άνω και κάτω άκρα.


Η 22χρονη μητέρα του δίχρονου παιδιού που κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, και ο 23χρονος φίλος της, που κατηγορείται για βαριές σωματικές βλάβες, πήραν προθεσμία για να απολογηθούν αύριο στον ανακριτή Κορίνθου.

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαντορίνη: Διεθνής ωκεανογραφική αποστολή μελετά την καλντέρα και το υποθαλάσσιο ηφαίστειο Κολούμπο

Ελλάδα / Σαντορίνη: Διεθνής ωκεανογραφική αποστολή μελετά την καλντέρα και το υποθαλάσσιο ηφαίστειο Κολούμπο

Η αποστολή HYDROMOX, που χρηματοδοτείται από τη βρετανική κυβέρνηση, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την κατανόηση των φυσικών μηχανισμών που διαμορφώνουν τον υποθαλάσσιο ηφαιστειακό χώρο
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Τι φταίνε αυτά τα παιδάκια και πληρώνουν όλα τα στραβά των γονιών τους, δεν το καταλαβαίνω.. Πολύ τραγικό τέλος το παιδάκι. Αν οι άνθρωποι αυτοί βγουν απο τη φυλακή μετά από λίγα χρόνια πραγματικά μόνο τη στείρωση μπορώ να σκεφτώ προκειμένου να προφυλαχθούν άλλα παιδιά απο αυτους.