ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.1.2013 | 18:57

Απογνωση

Σας παρακαλω ρε παιδια βοηθηστε με..εαν μπορειτε!Ειμαι 36 χρονων και ειμαι παντρεμενη απο τα 18. Ειμαι απο χωρισμενους γονεις και ηθελα να ξεφυγω, ομως τον ερωτευτηκα κιολας! Απο τοτε ζω ενα μεγαλο συμβιβασμο αλλα ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ νιωθω πως θα με τρελανει! Συνεχως με προσβελνει, με καθε λεξη που θα πω με κοροιδευει...ειναι ειρωνας, δεν εχει χιουμορ ουτε ειναι τρυφερος. Βαρεθηκα τις βρισιες, τις φωνες και την υποτιμηση. Πεστε μου τι μπορω να κανω εκτος απο το να χωρισω διοτι εχω παιδια και δεν δουλευω. Οτι προσπαθεια υπομονης, συμβιβασμου και τα σχετικα δεν λειτουργουν αλλο!
7
 
 
 
 
σχόλια
Καταρχήν μάθε Ελληνικά. Σε "προσβέλνει?" Κατά δεύτερον, είσαι 36 όχι 56! από τι να ξεφύγεις; Δε γεννήθηκες το 1950! είχες επιλογή να μορφωθείς και να σπουδάσεις! πάντως όχι να παντρευτείς! Εσύ έκανες και κάνεις ακόμα επιλογές!
Δε γίνεται να μέινεις με άνθρωπο που σε προσβάλλει. Δώσε ένα διάστημα στον εαυτό σου να προετοιμαστεί, δώστου κι ένα warning, αν και φοβαμαι ότι δύσκολα αλλάζει, και προετόιμασε ηρωϊκη έξοδο και δικαστική λύση για τα έξοδα. Αν παντρέυτηκες 18 τα παιδιά σου θα είναι σχετικά μεγάλα,μπορείς να βρεις δουλειά για να ανακτήσεις και την αυτοπεπείθησή σου. Καλή τύχη.
γλυκειά μου, έχεις κάπου να στηριχθείς; κάποιον κοντινό σου; αν έχεις τότε είναι ευκολότερο να πατήσεις στα πόδια σου. αν όχι και πάλι μπορείς αρκεί να το θελήσεις βαθειά μέσα σουμήπως σου ασκεί και σωματική βία; μπορείς να απευθυνθείς και σε σχετικούς συλλόγους που βοηθάνε. πρώτα όμως πίστεψε στον εαυτό σου.
Κι εγώ συμφωνώ με το να βρεις γκόμενο. Θα σε κάνει να νιώθεις πολύ καλύτερα μέσα στο σπίτι. Μα πραγματικά..μερικές που παντρεύεστε, δε βλέπετε τι άνθρωπος είναι;;; Και μην πει κανείς ότι κάποια πράγματα δεν είναι εμφανή απ'την αρχή..
Απ το μηνυμα σου καταλαβαινω οτι εχεις προβλημα στο γαμο σου αλλα απ την αλλη δεν εχω καταλαβει τι εισαι διατεθειμενη να κανεις..Υπαρχουν δυο προοπτικες...1.Παραμενεις σε αυτον τον γαμο και σταματας να ανεχεσαι αυτη την κατασταση και του μιλας κ του εξηγεις οτι δεν ειναι καλα τα πραγματα και να δειτε εναν συμβουλο γαμου ή μια ψυχολογο,καποιον ειδικο τελος παντων...Παραλληλα, θα πρεπει να ξεκινησεις να κανεις πραγματα κ για εσενα...εκτος σπιτιου...να κανεις την ζωη σου...ξεκινα καποιο χομπι,καποιο αθλημα,μια δραστηριοτητα...κατι!! Κανε πραγματα για εσενα και μονο!! 2.Αφου εχεις πρωτα βεβαιωθει οτι δεν μπορεις να εισαι πια με αυτον τον ανθρωπο,τοτε συνειδητοποιεις οτι με το να εισαι μαζι με αυτον δεν σου κανει χαρη,εσυ του κανεις χαρη που καθεσαι!! Αν ειναι το 2ο τοτε χωριζεις, ουτε η πρωτη θα εισαι ουτε η τελευταια αλλωστε! Θα ψαξεις και θα βρεις μια απλη δουλεια και θα εχεις κ την διατροφη που θα σου δινει κ ο καθενας θα εχει την ζωουλα του...
Ωραίες συμβουλές σου δίνουν εδώ. Μπράβο τους!Να χωρίσεις και να κάνεις τι; Να πας στο εξωτερικό... οι δουλειές εκεί θα σε περιμένουν!?!Από την στιγμή που δεν έχεις εργασιακή εμπειρία και εξειδίκευση σε κάποιο κλάδο (φαντάζομαι λόγω του γάμου σου σε μικρή ηλικία)το μόνο που μπορείς να κάνεις -αν και αρκετά ετεροχρονισμένα- είναι να του τρίξεις λιγάκι τα δόντια. Δεν χρειάζεται να χωρίσεις αλλά πρέπει να φαίνεσαι αποφασισμένη ότι είσαι διατεθειμένη να το κάνεις. Άλλαξε λίγο τροπάρι...βρες χόμπι, δραστηριότητες, κάνε νέους φίλους...γενικά get a life.αυτός νομίζει ότι επειδή σε πήρε μικρό κορίτσι πρέπει επ'απειρον να τον βλέπεις "Θεό" και να ανέχεσαι την ηλίθια συμπεριφορά του. Μη νευριάζειςΝα είσαι ψύχραιμηΝα δείχνεις αποφασισμένηΝα αποδίδεις τα ίσα σε προσβολές τουΒρες δουλειά ... κι αν δεν μπορείς βρες χόμπιΝτύσου...φτιάξου και πούλα του τρελίτσαΜην τον απειλείς ότι θα χωρίσετε ή ότι θα βρεις άλλον..θίγε του τον εγωισμόΟ τύπος είναι κλασικός μαλάκας (παντρεύεται την μικρή παρθένα για να πουλήσει μαγκιά σε φίλους και συγγενείς και μετά του ξινίζεις γιατί δεν είσαι δημιουργημένη, έμπειρη, μορφωμένη κτλΓράψ' τον και λίγο Αμφισβήτησε την αυθεντία του και προς Θεού.. μη χωρίσεις!(είναι βαριά η καλογερική ...που λεν και στο χωριό μου)
Scroll to top icon