ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.11.2015 | 14:05

...

Έχω κακοποιηθει σεξουαλικα όταν ήμουν παιδί αυτό
4
 
 
 
 
σχόλια
Ζήτα βοήθεια όπως λένε και οι υπόλοιποι. Ακόμα και αν νομίζεις ότι το ελέγχεις. Δεν είναι έτσι. Αλλά να ξέρεις ότι α) δεν είναι ντροπή. Απλά συνέβη. Και έτυχε να είσαι εσύ. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. β) ποτέ σου δεν έφταιξες είτε το προκάλεσες. Ότι και να έγινε δεν έφταιξες πουθενά. γ) δεν σημαίνει ότι είσαι κάτι κατώτερο. Το αντίθετο. Να είσαι περήφανος/η για το ότι έφτασες ως εδώ. Έχεις παλέψει από παιδί με κάτι το οποίο ούτε ενήλικες δεν μπορούν να αντέξουν. δ) είναι μια πληγή από αυτές που δεν γιατρεύονται ποτέ. Παρά μόνο ο χρόνος κάνει την δουλειά του και συμφιλιώνεσαι με τα σημάδια της.Αν έχεις επαφή με αυτόν που το έκανε, γιατί συνήθως είναι μέλη της οικογένειας ή φίλοι στο οικογενειακό περιβάλλον, και μπορείς να το κάνεις, διεκδίκησε να σου ζητήσει συγνώμη αν την χρειάζεσαι. Μπορεί να ακούγεται χαζό αλλά εμένα με βοήθησε να δώσω πάσο στις τύψεις κσι να καταπολεμήσω τον φόβο μου.
Α!και μην ξεχάσεις να σε αγαπάς. Το πλέον σημαντικό. Μην σε ρίχνεις επειδή νομίζεις ότι κάτι σε εσένα χάλασε. Είσαι πανέμορφος/η. Αξίζεις περισσότερο από όσο καταλαβαίνεις. Τόση μάχη έχεις δώσει μέσα σου.
Αν δεν είσαι τρόλ,οφείλεις στον εαυτό σου-και όλα τα παιδια που υπέστησαν και υφίστανται αυτό το μαρτύριο-να ζητήσεις βοήθεια,αν δεν το έχεις ήδη κάνει και να καταγγείλεις τον δράστη/δράστες,ακόμη και αν έχουν πεθάνει.
Scroll to top icon