ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.11.2015 | 21:50

Παλιος ερωτας..

Ειμασταν 23...τωρα 36.ημουν πολυ ερωτευμενος.απο τοτε θελω να μαθαινω νεα της,οποτε συναντιομαστε τυχαια τα λεμε.τι κανουμε,πως περναμε κλπ.ειναι πολλα χρονια με ενα παιδι πλεον.πως γινετε οταν την βλεπω να τα χανω..αφου περασαν τα χρονια.ξερω πως πλεον δεν μπορει να ξαναγινει κατι.απλα εμεινε στην ιστορια που λενε.σημερα την ειδα τυχαια να γυρναει απο το γυμναστηριο.φορουσε κουκουλα.κι ομως την αναγνωρισα απο το χιλιομετρο οτι ειναι αυτη.Περασε απο διπλα μου.δεν με ειδε..δεν την χαιρετησα.αφου δεν υπαρχει λογος..ειναι αλλου.Βεβαια μου το εχει πει.."οταν περπαταω δεν βλεπω γυρω μου.να με χαιρετας."Δεν το εκανα..απλα την κοιτουσα.Εγω θα σκιρτουσα παλι κ μετα θα πηγαινε στον δικο της.αστο καλυτερα.Να περνας ομορφα Ε....
10
 
 
 
 
σχόλια
δεν έχω τι άλο να πω..κρίμα..το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συνηθίσεις να ζεις με την απουσία της και αυτό το συναίσθημα..προσπάθησε να συνεχίσεις..βρες κάποια άλλη..έτσι και αλλιώς οι μεγάλοι έρωτες σπάνια καταλήγουν μαζί..αλλά τους προστατεύει ένας αλλος θεός.
Ποσο δικιο εχεις..ποτε οι μεγαλοι ερωτες δεν ειναι μαζι.συνηθως καταληγεις σε μια σχεση κ με την λογικη..αρνουμε ομως να το κανω.Συνεχιζουμε την ζωη μας λοιπον οπως λες κι εσυ..σ ευχαριστω παντως.δημητρης..
τι εννοείς μέσω τρίτου?ποια ήταν η αντιδρασή της?νομίζω ότι είναι αυτή που θες στη ζωή σου και όχι απλά ένα ανεκπλήρωτο απωθυμένο ντυμένο με πάθος...αφού κάποτε ήσασταν μαζί...περάσαν χρόνια..λογικά είχες και άλλες σχέσεις μετά...αλλά για να κόλλησες εκεί...κάτι υπάρχει...δεν είσαι και κανένα 15χρονο να κλαις για το χαμένο έρωτα...μήπως να της το πεις και ότι γίνει???πιστεύεις στα παραμύθια???
Μεσω της αδερφης της...τι ωραια που τα λες..θα θελα να ειναι ετσι κ να τα πιστευω κι εγω.αλλα δεν πιστευω στα παραμυθια..πιστευα στα 15 μου οπως λες κι εσυ.κατι υπαρχει εκει..ετσι ειναι..
Scroll to top icon