ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.11.2015 | 20:07

Χρειαζομαι οπωσδηποτε την γνωμη σας!!!!!!!!!

Λοιπον, πριν λιγο μου συνεβει κατι περιεργο! Βρηκα στο φβ μια κοινοποιηση που εκανε μια φιλη απο καποιον ο οποιος ζητουσε αμεσα κοπελες για δουλεια γραφειου , με ενσημα 600ευρω, 8ωρο, πενθημερο και εγραφε το κινητο! Παιρνω λοιπον τηλ, καθως ψαχνω δουλεια! Το σηκωνει ο κυριος αυτος και μου λεει θελω να με κανεις αιτημα στο φβ γιατι κοιταω εμφανιση! Λεω οπα κατι παιζει εδω.....παρολα αυτα του κανω! Με παιρνει τηλεφωνο μετα απο λιγο και με ρωταει για μια φωτογραφια (αφου τις εψαξε ολες). Μετα με ρωταει ηλικια και αν ασχολουμαι με κατι, του ειπα για την σχολη που τελειωσα, με ρωταει τι δουλεια κανουν οι γονεις μου, αν εχω αδερφια , αν εχω σχεση, ποσο χρονων ειναι η σχεση μου απο που, τι δουλεια κανει κτλ! Τον ρωτησα δυο τρια πραγματα για την δουλεια του και μου ειπε πως προκειται για μια μεταφορικη και ζηταει γραμματεα καθως θελει να επεκταθει και οτι θα εξασφαλισω το μελλον μου μεχρι τα γεραματα! Ρε παιδια το συζητησα με τον φιλο μου και τους γονεις μου και φρικαραν! Και φυσικα φρικαρα και εγω. Δεν ηταν πολυ περιεργες οι ερωτησεις του;;;; Τι στο καλο παιζει; Μου ειπε αν μπορω να παρακολουθησω ενα σεμιναριο με ολα πληρωμενα σε καποια πολη εδω κοντα. Εννοειται πως τον εκανα μπλοκ και δεν παιζει καν να σηκωσω τηλεφωνο! Ειμαι παραλογη;... Δεν ηταν πολυ περιεργη η προσεγγιση του; Περα απο αυτο, το προφιλ του ειχε ΜΟΝΟ γυναικες και μαλιστα γυναικες με περιεργα προφιλ, αυτος μια φωτογραφια με αλλα 7-8 ατομα πολυ παλια και ΤΙΠΟΤΑ αλλο! Επισης πολυ υποπτο ολο αυτο! Τι πιστευετε εσεις θελω την γνωμη σας!
2
 
 
 
 
σχόλια
Προφανώς και η υπόθεση "βρωμάει". Εκτός από τα διάφορα γυναικεία προφίλ, ειδικά από το γεγονός ότι σου είπε πως θα εξασφαλίσεις το μέλλον σου μέχρι τα γεράματα! Ουτοπικό. Μάλλον όχι. Ουτοπικότατο.
Scroll to top icon