ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.11.2015 | 12:54

Δεν μου λείπεις

Θα σταματήσω να εξαρτάμαι από σένα. Το γέλιο μου θα είναι και πάλι δικό μου, τα δάκρυα μου θα είναι και πάλι δικά μου. Δεν θα σου ανήκει τίποτα• ούτε η χαρά μου, ούτε η στεναχώρια μου, ούτε η ευχαρίστησή μου, ούτε ο πόνος μου. Τίποτα δεν θα με κάνει να σε σκέφτομαι και να αναρωτιέμαι τι κάνεις και να προσπαθώ να ταιριάξω την καθημερινότητα μου με τη δική σου.Αλλά όχι σήμερα. Όχι ακόμα. Σήμερα ακόμα σε σκέφτομαι κι ακόμα πονάω. Ακόμα θυμάμαι τα βράδυα μας και τα λιγόστα πράγματα που ήσουν ποτέ πρόθυμος να μου δώσεις. Έπαιρνες κι εγώ έδινα, κι έδινα, κι έδινα...γιατί δεν ήξερα πως να κρατήσω τίποτα για τον εαύτο μου. Αύριο θα είμαι καλύτερα. Αύριο θα σε σκεφτώ μία στιγμή λιγότερο. Και θα έρθει και η μέρα που δεν θα σε σκεφτώ καθόλου, θα έρθει και η μέρα που δεν θα μου λείπει τίποτα που δεν έχω: έσυ.
2
 
 
 
 
σχόλια
Τα λόγια σου πραγματικά βγάζουν ότι νιώθω αλλά δεν μπορώ να περιγράψω. Δεν αξίζουμε τέτοιες καταστάσεις. Μπράβο που βρήκες τη δύναμη να πας παρακάτω και να πεις τέλος! Πονάει ακόμα αλλά θα είναι καλύτερα μετά.
Scroll to top icon