Video που αποδίδεται στο ISIS απειλεί 60 χώρες, μεταξύ αυτών και την Ελλάδα

Video που αποδίδεται στο ISIS απειλεί 60 χώρες, μεταξύ αυτών και την Ελλάδα Facebook Twitter
1

Σε video το οποίο δημοσιεύτηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, σε τηλεοπτικά μέσα που διαχειρίζονται οι τζιχαντιστές, υπάρχουν απειλές εναντίον χωρών τις οποίες το ISIS κατηγορεί ότι συμμετέχουν στη διεθνή συμμαχία εναντίον τους.

Όπως φαίνεται από το video αυτό περιλαμβάνεται και η Ελλάδα στους στόχους των τζιχαντιστών, μαζί με άλλες 60 χώρες οι σημαίες των οποίων εμφανίζονται στο βίντεο.

Video που αποδίδεται στο ISIS απειλεί 60 χώρες, μεταξύ αυτών και την Ελλάδα Facebook Twitter

Ο άνθρωπος που ακούγεται σε αυτό το βίντεο λέει: «Υπάρχει μια συμμαχία δαιμόνων, στην οποία βρίσκονται το Ιράν, η Τουρκία αλλά και η Ρωσία..Αμερική υποστηρίζεις ότι έχεις τον καλύτερο στρατό στην Ιστορία. Μπορεί αριθμητικά να είναι περισσότεροι και να έχουν περισσότερα όπλα, αλλά οι στρατιώτες του δεν έχουν τη βούληση και την αποφασιστικότητα. Είναι τρομαγμένοι από τις ήττες σε Αφγανιστάν και Ιράκ. Επιστρέφουν νεκροί και με τάσεις αυτοκτονίας».

Το βίντεο είναι γυρισμένο στο γνωστό χολιγουντιανό στιλ που συνηθίζει το ISIS.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θέλω να δω τον Έλον πιο επιθετικό»: Ο Τραμπ ζητά από τον Μασκ περισσότερες απολύσεις

Διεθνή / «Θέλω να δω τον Έλον πιο επιθετικό»: Ο Τραμπ ζητά από τον Μασκ περισσότερες απολύσεις

Ο Μασκ ανακοίνωσε ότι όλοι οι ομοσπονδιακοί υπάλληλοι θα λάβουν σύντομα email ζητώντας τους να αναφέρουν τα επιτεύγματά τους της προηγούμενης εβδομάδας, προειδοποιώντας ότι η μη ανταπόκριση θα θεωρηθεί ως παραίτηση
LIFO NEWSROOM
Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Διεθνή / Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Συνελήφθη ο δράστης - Η Αντιτρομοκρατική Εισαγγελία της Γαλλίας ανακοίνωσε την έναρξη έρευνας για «δολοφονία σε σχέση με τρομοκρατικό εγχείρημα»
LIFO NEWSROOM